| Yazar |
Mesaj |
| < |
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 08:53 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
oooooooooffffffff çok fena keklendik ya  |
|
|
|
|
| jasminedrop |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 11:56 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Yeni Üye

|
arkiler 5 sayfa konuşmuşuk ama hala resimler yok.  |
|
|
|
|
| MeRVeYasEmiN |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 14:38 - Mesaj konusu: Re: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Yeni Üye

|
toucaNever demiş ki: Arkadaşlar Bursa konseri öncesi HEPSİ grubu Bursa da görüeceği yerlerde resimlerini çekip burada yayınlayacağım. bu resimleri bekleyinnn.... HEPSİ nin doğal halleri 29 Ağu 2006 saat 22.00 de burada.... ark eeyok burada resimler ben hepsi grubunun tümm üyelerine hayranım ama eren ve yasemin off en çok onları beyeniyorum CEVAPLARINIZI BEKLİYORUMMeRveYasEmiN |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 14:40 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
MERVEYASEMİN SANIRIM BİZ KEKLENDİK RESİMLER O YÜZDEN YOK  |
|
|
|
|
| myro |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Üye

|
| kekledk bencede kaç gün oldu resmler yokkk |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 21:47 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Üye

|
| arkadaşlar bundan sonra ne kadar beklesekte boş bundan sonra resimlerin geleceği falan yok bugüne kadar gelmedi bundan sonra mı gelecek hiç sanmıyorum |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence bu başlığı artık kapasınlar yani tartışıp durucazmı biz  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 22:18 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Site Admin

|
bencede arkadaşlar boşverin  |
|
|
|
|
|
|