Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ GERÇEK RESİMLER!!!

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
resimler gelirse tabi Neutral

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Razz Very Happy Wink

myro
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Üye Üye
ayy pardon ya bugün 29 ağustosmuşş

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Üye Üye
arkadaşlar ben geri geldim resimleri sabırsızlıkla bekliyorum saat 22:00 u sabırsızlıkla bekliyorum

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Üye Üye
evet arkadaşlar saatin 222:00 olmasına 2 dakkadan da az süre kaldı resimler gelmeye başlamıştır hadi hepinize iyi seyirler

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Üye Üye
izleyemiyenler de üzülmesin nasıl olsa günler çok yarın bakarlar yani dert etmesinler

myro
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 22:41 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Üye Üye
hala beklioz yaa saat 22.40 ı geçti nerde kaldı bu resmler çok heyecanla bekliozzz

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Üye Üye
gerçekten haklısın bekliyoruz bekliyoruz bir türlü gelmek bilmiyor şu resimler hadi artık gelsin de görelim bursa daki konser resimlerini heyecanla bekliyoruz heyecandan herhalde bu gece yatamayız resimler gelmeden valla gözümüze hiç uyku girmeyecek

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eee resimler yok Confused

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Üye Üye
gerçekten ya tam 2 saattir bakıyorum hala resim filan yok alla alla acaba neden gelmiyor

myro
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Üye Üye
resimleri istiyoruuuuuuzzzz yaw 22.00 dediler saat kaç oldu hala resmler ortada yok meraktan çatlıcam zaten bende bursadaydm dün geldm inanırmısınız konsere gtcektm ama babamlar izn vermedi

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 23:09 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi93 demiş ki:
resimler gelirse tabi Neutral

demiştim ben aslında çok bekleriz biz resimleri daha Mad Neutral

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Üye Üye
herhalde yarına kaldı artık yarın bakarız biraz daha dayanmamız gerekecek

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inşallah yarın gelirde bizde bu sefer yarın gelir herhalde demekten kurtuluruz

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 11:11 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eeeeeeee nerde bu resimler ya merrakla açtım yok birşey bomboş Mad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi