| Yazar |
Mesaj |
| < |
| camur |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 15:31 - Mesaj konusu: galeride düzenleme |
|
|
Yeni Üye

|
arkadaşlar resim galerisinde bazı düzenlemeler yapılsa yani resimler ayrılsa bir dosyada eren bir dosyada cemre fotoğrafları gibi...
herhangi bi resme bakacağımız zaman ulaşmak daha kolay olur ayrıca daha düzenli olur bence ...!!
sizce??  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme |
|
|
Site Admin

|
Zaten düzenli.
1. Sayfa düzeni fazlasıyla var. Numaralandırma sayfalama vs...
2. Kolay bir tasarım var insan içinde kaybolmaz.
3. Gelişmiş bir arama sistemi var. İsim yazılıp kolayca ilgili resimler listelenebilir. |
|
|
|
|
| hepsikolikleri |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 16:59 - Mesaj konusu: onunlayken zaman dursun herşeyi unutursun |
|
|
Kıdemli Üye

|
| evet doğru bence şuanki hali çok düzenli |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bencede şu anki hali gayet düzenli |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme |
|
|
Site Admin

|
Bak unutacaktım en önemlilerden biri: Ücretsiz olması. Aylık 300 YTL lik gideri olan bir site. Masrafın büyük çoğunluğu galeriden dolayı.
Bir kullanıcıdan şahsi olarak bir öneri beklemeden önce bence kendine şunu sormalı. Bu site bizim için ücretsiz adan zye içerik sunuyor. Ne güzel.
E peki ben bu site için ne yaptım....  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 01:31 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme |
|
|
Takımdan

|
Murat Abi, çok haklısın yaa  |
|
|
|
|
| camur |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme |
|
|
Yeni Üye

|
benim ki sadece bir öneriydi...
doğrudur hiç bir şey yapmadım .. elime geçen bilgiyi sitede olmadığı halde gönderdim ancak çıkmaması için hiç neden yokken çıkmadı ..! |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 23:02 - Mesaj konusu: demekki |
|
|
Kıdemli Üye

|
çıkmamasına bir neden varmış demek. galeri konusu bunca kişi senden bir şey istemeden resim gelerisi sunmuş önüne sen şikayet ediyorsun anlamadım doğrusu sevinmen gerekiyor bu konuya  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme |
|
|
Görevli

|
Yani...
Zaten diğer sitelerde galeri açılmıyor dahi...Neden?Çünkü masrafı fazla...
Oysa bizim sitemizde masrafı fazla olmasına rağmen bir şey beklemeden,ücretsiz bir şekilde yararlanıyoruz...E daha ne olsun?  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Ocak 1, 2008 13:13 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme |
|
|
Takımdan

|
| Murat abi ve Ersin abi, sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğiz? Sen ve Ersin abi sayesinde bu kadar insanla tanıştım.Gerçekten çok memnunum ve arkadaş çevrem geniş (bana göre).Mükemmel bir site ve Allah nazardan saklasın. |
|
|
|
|
| gulenay759 |
Tarih: Salı, Ocak 8, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme |
|
|
Yeni Üye

|
| niye olmasınki mesala ne olabilir? |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 16:47 - Mesaj konusu: haklısın |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: camur
arkadaşlar resim galerisinde bazı düzenlemeler yapılsa yani resimler ayrılsa bir dosyada eren bir dosyada cemre fotoğrafları gibi...
herhangi bi resme bakacağımız zaman ulaşmak daha kolay olur ayrıca daha düzenli olur bence ...!!
sizce??
bence de çok iyi olur daha kolay bulabiliriz hatta benim bilgisayarımda hepsinin 2068 tane(gerçekten yalan değil)resim var ben de öyle bir düzenleme yapmayı planlıyorum ve de nerdeyse resimlerimin yarısından çoğu yepsi fanlarının fanı olduğu bu siteden bu siteyi çok seviyorum gülçinin deyişiyle bomba bir site  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme |
|
|
Takımdan

|
| Murat Abi söylenmesi gereken şeyleri söylemiş. Başka söylenicek birşey yok...Yani anlattıkları çok doğru. Artı bir ilaveye gerek yok... |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme |
|
|
Kıdemli Üye

|
Naz´a katılıyorum ya...Biz bu siteden ücretsiz faydalanabiliyoruz peki site için ne yapıyoruz  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme |
|
|
Görevli

|
Evet ya bencede..  |
|