Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ galeride düzenleme

camur
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 15:31 - Mesaj konusu: galeride düzenleme
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar resim galerisinde bazı düzenlemeler yapılsa yani resimler ayrılsa bir dosyada eren bir dosyada cemre fotoğrafları gibi...
herhangi bi resme bakacağımız zaman ulaşmak daha kolay olur ayrıca daha düzenli olur bence ...!!
sizce?? Confused Exclamation

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Site Admin Site Admin
Zaten düzenli.

1. Sayfa düzeni fazlasıyla var. Numaralandırma sayfalama vs...
2. Kolay bir tasarım var insan içinde kaybolmaz.
3. Gelişmiş bir arama sistemi var. İsim yazılıp kolayca ilgili resimler listelenebilir.

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 16:59 - Mesaj konusu: onunlayken zaman dursun herşeyi unutursun
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet doğru bence şuanki hali çok düzenli

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede şu anki hali gayet düzenli

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Site Admin Site Admin
Bak unutacaktım en önemlilerden biri: Ücretsiz olması. Aylık 300 YTL lik gideri olan bir site. Masrafın büyük çoğunluğu galeriden dolayı.

Bir kullanıcıdan şahsi olarak bir öneri beklemeden önce bence kendine şunu sormalı. Bu site bizim için ücretsiz adan zye içerik sunuyor. Ne güzel.

E peki ben bu site için ne yaptım.... Confused

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 01:31 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Takımdan Takımdan
Murat Abi, çok haklısın yaa Confused

camur
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Yeni Üye Yeni Üye
benim ki sadece bir öneriydi...
doğrudur hiç bir şey yapmadım .. elime geçen bilgiyi sitede olmadığı halde gönderdim ancak çıkmaması için hiç neden yokken çıkmadı ..!

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 23:02 - Mesaj konusu: demekki
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çıkmamasına bir neden varmış demek. galeri konusu bunca kişi senden bir şey istemeden resim gelerisi sunmuş önüne sen şikayet ediyorsun anlamadım doğrusu sevinmen gerekiyor bu konuya Confused

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Görevli Görevli
Yani... Wink
Zaten diğer sitelerde galeri açılmıyor dahi...Neden?Çünkü masrafı fazla...
Oysa bizim sitemizde masrafı fazla olmasına rağmen bir şey beklemeden,ücretsiz bir şekilde yararlanıyoruz...E daha ne olsun? Rolling Eyes Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 1, 2008 13:13 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Takımdan Takımdan
Murat abi ve Ersin abi, sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğiz? Sen ve Ersin abi sayesinde bu kadar insanla tanıştım.Gerçekten çok memnunum ve arkadaş çevrem geniş (bana göre).Mükemmel bir site ve Allah nazardan saklasın.

gulenay759
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 8, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Yeni Üye Yeni Üye
niye olmasınki mesala ne olabilir?

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 16:47 - Mesaj konusu: haklısın
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
camur
arkadaşlar resim galerisinde bazı düzenlemeler yapılsa yani resimler ayrılsa bir dosyada eren bir dosyada cemre fotoğrafları gibi...
herhangi bi resme bakacağımız zaman ulaşmak daha kolay olur ayrıca daha düzenli olur bence ...!!
sizce??

bence de çok iyi olur daha kolay bulabiliriz hatta benim bilgisayarımda hepsinin 2068 tane(gerçekten yalan değil)resim var ben de öyle bir düzenleme yapmayı planlıyorum ve de nerdeyse resimlerimin yarısından çoğu yepsi fanlarının fanı olduğu bu siteden bu siteyi çok seviyorum gülçinin deyişiyle bomba bir site Wink Mr. Green

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Takımdan Takımdan
Murat Abi söylenmesi gereken şeyleri söylemiş. Başka söylenicek birşey yok...Yani anlattıkları çok doğru. Artı bir ilaveye gerek yok...

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Naz´a katılıyorum ya...Biz bu siteden ücretsiz faydalanabiliyoruz peki site için ne yapıyoruz Confused

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Görevli Görevli
Evet ya bencede.. Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi