Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 5, 2007 23:19 - Mesaj konusu: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar bazı kişiler sanki galeri bölümümüz başka site imiş gibi kural dışı mesajlar yazıyorlar. Ben ve yönetici arkadaşlarım inanın onları silmekten bıkmaz.

Lütfen iyi okuyun..

GALERİ YORUM KURALLARI
1. Resimle alakalı şeyler yazın.
2. Tamamı büyük, tamamı eğik veya şekilli mesajlar girmeyin.
3. Aşkımmmmmmmmmm canımmmmmmmm vs bunun gibi kelimeler girmeyin.
4. Kesinlikle ve kesinlikle Türkçe'ye uygun yazım dili kullanın. Defalarca bu sitenin her yerinde belirttik arkadaşlar bu konu çok önemli.. Türkçe'ye uygun yazın. Burada eminim okuma-yazma bilmeyen yoktur heralde..
5. Başkalarını rencide edici mesajlar bırakmayın..

Aksi halde direkt silinir ve sizlerde siteden uzaklaştırılırsınız...

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 6, 2007 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
Arrow Lütfen Resim Galerisinde ki Resimlere Yukarıda ki Kurallara Uyarak Yorum Bırakınız.

Evet arkadaşlar bazıları soruyor benim yazdığım yorumlar görünüyormu yada biraz önce vardı şimdi yok diye. Resimlere yapılan yorumlarda denetimden geçiryor, yukarıda ki kurallara uymayan yorumlar direkt silinir ve aynı türden kurallara uymayan yorumlar göndermeye devam ederse siteden Banlanır. Exclamation

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Görevli Görevli
ben galeride kurallara uymuyordum panolarda uyunca kendimi iyi birşey yaptım sanıyordum..çok özür dilerim..

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
uyarılar için teşekkürler Exclamation

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Üye Üye
Tamam ben kurallara uyacağım ama tamamen türkçe olarak mı? yoksa (ç,ğ)gibi harfler c,g olarak mı yazılacak onu anlamadım?? cevaplarsanız sevinirim. Question

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
musti90 demiş ki:
Tamam ben kurallara uyacağım ama tamamen türkçe olarak mı? yoksa (ç,ğ)gibi harfler c,g olarak mı yazılacak onu anlamadım?? cevaplarsanız sevinirim. Question

Tabikide Türkçe olarak. Very Happy Wink

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Üye Üye
tamam anladım. uyarılarınız için sağolun...

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
ben de galeride uymuyordum açıkçası bir daha kesinlikle yapmayacağım çok ama çok özür dilerim Crying or Very sad

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
Grup Hepsi Resim/Fotoğraf Galerisi'ne yapılan yorumlar tüm uyarılarımıza rağmen maalesef düzelmemiştir. Galeride bulunan fotoğraflara kullanıcıların mesaj yazması süresiz engellenmiştir.
Bilgilerinize...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Görevli Görevli
Evet bu özellikle şu sıralar çok arttı.Baktığımızda fotoğrafların altında sohbet bile edildiğini görüyoruz.Böylesi şu anda çok ama çok daha iyi. Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
tıpkı ben... gibi bende birkere sohbet etmiştim iyi hatırlıyorum. Embarassed Very Happy

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 11:09 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
bir arkadaşımız soru sormuş onu cevaplamıştım Embarassed

SeRGio
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Üye Üye
Yorum panelinin kapatılması çok güzel bir uygulama. Wink

YoShYDemet
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
ya benim bir sorum var resimlere nasıl yorum ekleniyor??? Sad Confused:

---
Mesaj yöneticiler tarafından düzenlendi.
Lütfen okuyun:
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
YoShYDemet sen ve senin gibi malesef Türkçe'ye uygun yazmayan, abuk sabuk yorumlar bırakanlar yüzünden galeride yorumlar kapalı.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi