| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
| root |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 23:19 - Mesaj konusu: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
Arkadaşlar bazı kişiler sanki galeri bölümümüz başka site imiş gibi kural dışı mesajlar yazıyorlar. Ben ve yönetici arkadaşlarım inanın onları silmekten bıkmaz.
Lütfen iyi okuyun..
GALERİ YORUM KURALLARI
1. Resimle alakalı şeyler yazın.
2. Tamamı büyük, tamamı eğik veya şekilli mesajlar girmeyin.
3. Aşkımmmmmmmmmm canımmmmmmmm vs bunun gibi kelimeler girmeyin.
4. Kesinlikle ve kesinlikle Türkçe'ye uygun yazım dili kullanın. Defalarca bu sitenin her yerinde belirttik arkadaşlar bu konu çok önemli.. Türkçe'ye uygun yazın. Burada eminim okuma-yazma bilmeyen yoktur heralde..
5. Başkalarını rencide edici mesajlar bırakmayın..
Aksi halde direkt silinir ve sizlerde siteden uzaklaştırılırsınız... |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Haziran 6, 2007 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
Lütfen Resim Galerisinde ki Resimlere Yukarıda ki Kurallara Uyarak Yorum Bırakınız.
Evet arkadaşlar bazıları soruyor benim yazdığım yorumlar görünüyormu yada biraz önce vardı şimdi yok diye. Resimlere yapılan yorumlarda denetimden geçiryor, yukarıda ki kurallara uymayan yorumlar direkt silinir ve aynı türden kurallara uymayan yorumlar göndermeye devam ederse siteden Banlanır.  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Salı, Haziran 12, 2007 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Görevli

|
| ben galeride kurallara uymuyordum panolarda uyunca kendimi iyi birşey yaptım sanıyordum..çok özür dilerim.. |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
uyarılar için teşekkürler  |
|
|
|
|
| musti90 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Üye

|
Tamam ben kurallara uyacağım ama tamamen türkçe olarak mı? yoksa (ç,ğ)gibi harfler c,g olarak mı yazılacak onu anlamadım?? cevaplarsanız sevinirim.  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
musti90 demiş ki: Tamam ben kurallara uyacağım ama tamamen türkçe olarak mı? yoksa (ç,ğ)gibi harfler c,g olarak mı yazılacak onu anlamadım?? cevaplarsanız sevinirim. 
Tabikide Türkçe olarak.  |
|
|
|
|
| musti90 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Üye

|
| tamam anladım. uyarılarınız için sağolun... |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
ben de galeride uymuyordum açıkçası bir daha kesinlikle yapmayacağım çok ama çok özür dilerim  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
Grup Hepsi Resim/Fotoğraf Galerisi'ne yapılan yorumlar tüm uyarılarımıza rağmen maalesef düzelmemiştir. Galeride bulunan fotoğraflara kullanıcıların mesaj yazması süresiz engellenmiştir.
Bilgilerinize... |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Görevli

|
Evet bu özellikle şu sıralar çok arttı.Baktığımızda fotoğrafların altında sohbet bile edildiğini görüyoruz.Böylesi şu anda çok ama çok daha iyi.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Haziran 22, 2007 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
tıpkı ben... gibi bende birkere sohbet etmiştim iyi hatırlıyorum.  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Cuma, Haziran 22, 2007 11:09 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
bir arkadaşımız soru sormuş onu cevaplamıştım  |
|
|
|
|
| SeRGio |
Tarih: Cuma, Haziran 29, 2007 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Üye

|
Yorum panelinin kapatılması çok güzel bir uygulama.  |
|
|
|
|
| YoShYDemet |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
| YoShYDemet sen ve senin gibi malesef Türkçe'ye uygun yazmayan, abuk sabuk yorumlar bırakanlar yüzünden galeride yorumlar kapalı. |
|
|
|
|
|
|