Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 18, 2007 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Misafir
Halla halla bu sitede öyle katliam gibi mesaj yazan üyeler varmı Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 18, 2007 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Görevli Görevli
Hem de öyle çok var ki... Confused Shocked

esranurvehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 19, 2007 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
ben uyuyorum dün iki yeni resim galeriye koyacaktım koyamadım nerede hata yapmış olabilirim lütfen yardım edin.

---
Lütfen site kurallarımıza uyun.!
Duyuruları okuyun, uygulayın.
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 19, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Misafir
Root bu başlığın altındaki başlıkta gerekli bilgileri vermiş.

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Görevli Görevli
bence de bütün bilgiler yazılı zaten

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Görevli Görevli
Bence yorumlar kapatılsın!!! Wink

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
Neden? devrem

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Görevli Görevli
Yorumlar çok ilginç ya, ondan yani resimlere bakmak yeter bence!

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
kapatılmış zaten

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 15:02 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
Hımm tamam o zaman Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
Bir şey sormak istiyorum.Ben galerideki resimlere yorum yapmak istiyorum ama yapamıyorum.Bu konuda yardımcı olursanız,çok mutlu olurum.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
Daha önceden de bu konu hakkında bir çok kez açıklama yapmıştık.

http://www.gruphepsi.org/panolar/galeri-deki-resimlere-yapilan-yorumlar-t1506.html#31176

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
Teşekkür ederim.Aslında yaptığınız çok doğru.Resimlerin altına bir sürü abuk sabuk şeyler yazılıyor,siz de bunun önüne geçemiyorsunuz...Zaten yorum yazmak da o kadar önemli değil...

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
Evet dediğiniz çok doğru bunun önüne geçemediğimiz için en son çare olarak fotoğraflara yorum yapılmasını engelledik. Confused

merwe05
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
bence tüm resimleri çok güzel ama keşke kopyalıyabilsek...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi