| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
| root |
Tarih: Pazar, Ağustos 26, 2007 00:15 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
| Bu başlığa yazılmış olan ilk mesajı okuyun. Ona aykırı davranışlar yüzünde kapatılmıştır... |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Ağustos 26, 2007 03:38 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
|
Misafir
|
| Yani şu anda kapalı hımm bende arıyorum arıyorum yok yorum ekle diye birşey tamamdır açıldığında zaten haberimiz olur |
|
|
|
|
| medimer |
Tarih: Pazar, Ağustos 26, 2007 12:19 - Mesaj konusu: cevap |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 11:01 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
| Menekse 19 öncelikle hoşgeldin. Fakat sitemizin en büyük kuralı yani aslında 1. kuralı Türkçe'ye tam uygun yazılardır. Buna uygun olmayan mesajlar silinir. Senin bir önceki yazmış olduğun mesajında silindi. Yazmak yurtdışında neden zor olsunki Türkçe q klavyenmi yok 10 YTL yav. Herkes alabilir. |
|
|
|
|
| Menekse19 |
Tarih: Cuma, Eylül 7, 2007 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
root demiş ki: Menekse 19 öncelikle hoşgeldin. Fakat sitemizin en büyük kuralı yani aslında 1. kuralı Türkçe'ye tam uygun yazılardır. Buna uygun olmayan mesajlar silinir. Senin bir önceki yazmış olduğun mesajında silindi. Yazmak yurtdışında neden zor olsunki Türkçe q klavyenmi yok 10 YTL yav. Herkes alabilir.
Evet gördum silinmiş bulunuyor benim yazdığım mesaj.
Pardon ama benim yaşadığım yerde satmıyorlar turkce c C veyat s $ veyat i I tibli boardlar. üzgünüm, ve özür dilerim, kurallarınıza uyamıyorum. benim yapacağım tek şey demekki, yazmamak, sadece bakmak.
Tabi bu bir üzücü bir mesele benim için, ama boşuna yazmış oluyorum ondan bu son mesajım. tabi buda silinecekdir. ama yine de demekle geçmiyeceğim, geçemiyeceğim hem siteyi çok beyendim, ve çok iyi değerlendirmek isterim yorumlar yazmak isterim bende her hepsi fanatik olarak. ama olsun. tşk ederim.
--
MESAJINIZ YÖNETİCİLER TARAFINDAN DÜZENLEMİŞTİR. LÜTFEN TÜRKÇE'YE TAM UYGUN YAZIM DİLİ KULLANIN. DUYURULARIMIZA GÖZ ATIN. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Eylül 7, 2007 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
Menekse19; Türkiye'den de sipariş verilebilir. Bu da çok zor olmasa gerek Ki ben bile bazen yurtdışından alışveriş yapıyorum ta giresuna geliyor.. Ptt bu işler için veya kargolar... Hatta bir ipucu alışveriş sitelerinin çoğundan bu işlemler yapılabilir.  |
|
|
|
|
| karael |
Tarih: Pazar, Eylül 9, 2007 21:16 - Mesaj konusu: galeri |
|
|
Yeni Üye

|
| valla bizi uyardığınız için teşekkürler yani bazı kişiler yapıyodular böyle şeyleri |
|
|
|
|
| stellabloom58 |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
ben bu siteye yeni üye oluyorum ve çok güzel duyuruyu okudum vede uyacağım  |
|
|
|
|
| medimer |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
| ya bana yardım edermisiniz? mesaj yazamıyorum resimlere! |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 09:13 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
medimer demiş ki: ya bana yardım edermisiniz? mesaj yazamıyorum resimlere!
Bu başlığın önceki mesajlarında cevap verilmişti.
Her üyeye tek tek açıklama yapamayız... Daha önceki mesajları okursanız sorunuzun cevabını bulabilirsiniz. |
|
|
|
|
| medimer |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 09:18 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
root demiş ki: YoShYDemet sen ve senin gibi malesef Türkçe'ye uygun yazmayan, abuk sabuk yorumlar bırakanlar yüzünden galeride yorumlar kapalı.
ne zaman açılacak ? lütfen bir an önce açılsın ne olur |
|
|
|
|
| tiki |
Tarih: Cumartesi, Eylül 15, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
ya arkdaşlar resimlere bakmıyorum hep yorum var lütfen yardımcı olun ? |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Eylül 15, 2007 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
Yorum yazabilseydim teşekkür ederdim  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Eylül 15, 2007 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Görevli

|
berkanyoshy demiş ki: Yorum y azabilseydim teşekkür ederdim 
Ama yorumların kapatılması sitenin ve sizlerin iyiliği için arkadaşlar... Sizler de küfürlerle dolu, doğru düzgün okunmayan yazılarla dolu sitelerde bulunmak istemezdiniz herhalde değil mi...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Eylül 15, 2007 22:38 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
HEPSISWEET demiş ki: berkanyoshy demiş ki: Yorum y azabilseydim teşekkür ederdim 
Ama yorumların kapatılması sitenin ve sizlerin iyiliği için arkadaşlar...  Sizler de küfürlerle dolu, doğru düzgün okunmayan yazılarla dolu sitelerde bulunmak istemezdiniz herhalde değil mi... 
Evet  |
|
|
|
|
|
|