| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
| root |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
Zaten üyelere açık sadece yorum yazma. Fakat bazı anlar kapatılmak zorunda kalınıyor. Çünkü binlerce uyarı ve ricaya rağmen umursamıyor birçoğu.  |
|
|
|
|
| sweetgamze13 |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Üye

|
| root ben galeriye yorum yazamıyorum yaa neden acaba?? |
|
|
|
|
| keytiyel |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 11:45 - Mesaj konusu: galeri |
|
|
Yeni Üye

|
| bence resimler güzel yani ben beğendim açıkcası. kim yaptıysa tebrikler diyorum. ve beğendiğimi söylüyorum. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
Sweetgamze13 , bazı imla kurallarını önemsemeyenler yüzünden galeri yorumlara kapatılıyor. Bu yüzden olabilir.
Keytiyel, galerideki resimleri üye, admin ve moderatörler ekliyor. Bizler için arkadaşlarımız araştırıp buluyor veya kendileri çekiyor. Hepsine ben de teşekkür ederim...  |
|
|
|
|
| yoshjm |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
uyarıların için teşekkürler  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Görevli

|
Yapamıyoruz çünkü yorum yapma bölümü kapalı..  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 15:51 - Mesaj konusu: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Zaten bir kapanıyor bir açılıyor.  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 00:37 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ilayda sen moderatör musun |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 12:15 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Görevli

|
Evet
Neyse konuya dönelim..  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 13:46 - Mesaj konusu: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben merak ediyorum niye kötü yorum yazma gereği buluyorlar merak ettim  |
|
|
|
|
| SSHEE |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
ben galerideki resimlere zaten arada sırada yorum yazıyorum  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
Ve yanlış yazıyorsun |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bir sorum olacak;galerideki resimlere nasıl yorum yazılıyor? |
En son eroSeda tarafından Salı, Eylül 16, 2008 08:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Görevli

|
Canım kaç kere yazılmış başlıkta görmüyor musun??!
Yorum yazma kapalı...
Yani yazılmıyor.. |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
| Aynı sayfada bu sorunun cevabı var zaten. |
|
|
|
|
|
|