Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
Zaten üyelere açık sadece yorum yazma. Fakat bazı anlar kapatılmak zorunda kalınıyor. Çünkü binlerce uyarı ve ricaya rağmen umursamıyor birçoğu. Evil or Very Mad

sweetgamze13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Üye Üye
root ben galeriye yorum yazamıyorum yaa neden acaba??

keytiyel
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 11:45 - Mesaj konusu: galeri
Yeni Üye Yeni Üye
bence resimler güzel yani ben beğendim açıkcası. kim yaptıysa tebrikler diyorum. ve beğendiğimi söylüyorum.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
Sweetgamze13 , bazı imla kurallarını önemsemeyenler yüzünden galeri yorumlara kapatılıyor. Bu yüzden olabilir.

Keytiyel, galerideki resimleri üye, admin ve moderatörler ekliyor. Bizler için arkadaşlarımız araştırıp buluyor veya kendileri çekiyor. Hepsine ben de teşekkür ederim... Wink

yoshjm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
uyarıların için teşekkürler Exclamation Exclamation

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Görevli Görevli
Yapamıyoruz çünkü yorum yapma bölümü kapalı.. Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 15:51 - Mesaj konusu: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Zaten bir kapanıyor bir açılıyor. Evil or Very Mad

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 00:37 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ilayda sen moderatör musun

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 12:15 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Görevli Görevli
Evet Very Happy
Neyse konuya dönelim.. Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 13:46 - Mesaj konusu: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben merak ediyorum niye kötü yorum yazma gereği buluyorlar merak ettim Rolling Eyes

SSHEE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
ben galerideki resimlere zaten arada sırada yorum yazıyorum Exclamation Exclamation

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
Ve yanlış yazıyorsun Exclamation Evil or Very Mad

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir sorum olacak;galerideki resimlere nasıl yorum yazılıyor?

En son eroSeda tarafından Salı, Eylül 16, 2008 08:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Görevli Görevli
Canım kaç kere yazılmış başlıkta görmüyor musun??!
Shocked
Yorum yazma kapalı... Exclamation Idea
Yani yazılmıyor..

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
Aynı sayfada bu sorunun cevabı var zaten.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
13. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi