| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
| Biz artık engel olamıyorz belki sizlerin uyarılarıyla düzelirler. Bizim için tek çare yorum yazmayı kapatmak kalıyor fakat bu şekilde onların yüzünden sizlerde cezalandırılmış durumda kalıyorsunuz.. |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
| Umursamayanları banlasanız...Çok mu abarttım ? |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 00:33 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
| 1-2 kez ancak en fazla 3 kez özel mesaj ile yapılacak uyarıdan sonra banlamanın düşünülmesi gerektiği taraftarıyım. |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Naz'a katılıyorum bence de öyle yapmalısınız ... |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: naz09 demiş ki:
1-2 kez ancak en fazla 3 kez özel mesaj ile yapılacak uyarıdan sonra banlamanın düşünülmesi gerektiği taraftarıyım.
Canım bu kalıcı bir çözüm değilki yine üye olurlar.Ben ban taraftarı değilim.  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Peki bu kişilerin yorum yapması engellense?Olabilir mi öyle birşey?Yani ne biliyim yorum yazamasınlar onlar.Saçma mı oldu?Öyle birşey imkanlı mı? |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Perşembe, Haziran 19, 2008 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
Fakat maalesef yine kapandı yorum yapma  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yine mi kapandı yorum yapma.Of,bu ne böyle?Bir kaç kişi yüzünden biz de yanıyoruz.Yeter artık ya...  |
|
|
|
|
| Berru98 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Lütfen bu duyuruyu tüm üyeler okusun....!!!!!!  |
|
|
|
|
| gruphepsi06 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 15:39 - Mesaj konusu: teşekkürler |
|
|
Yeni Üye

|
kurallar için teşekkürler uymaya çalışacağım eğer yanlışımı gördüyseniz özür dilerim  |
|
|
|
|
| hpsctugce |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 09:25 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
uyarı için teşekkürler  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Off ya... Yorum sayfası hiç açılmıyor ki!!! Lütfen kurallara uyarak yazın!!! Gece bile yorum kapalı oluyor...  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben bazen yorum yapmaya çalışıyorum olmuyor neden acaba????bari bize açık olsa:? |
|
|
|
|
|
|