Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
Biz artık engel olamıyorz belki sizlerin uyarılarıyla düzelirler. Bizim için tek çare yorum yazmayı kapatmak kalıyor fakat bu şekilde onların yüzünden sizlerde cezalandırılmış durumda kalıyorsunuz..

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
Umursamayanları banlasanız...Çok mu abarttım ?

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 00:33 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
1-2 kez ancak en fazla 3 kez özel mesaj ile yapılacak uyarıdan sonra banlamanın düşünülmesi gerektiği taraftarıyım.

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Naz'a katılıyorum bence de öyle yapmalısınız Rolling Eyes ...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
Alıntı:
naz09 demiş ki:
1-2 kez ancak en fazla 3 kez özel mesaj ile yapılacak uyarıdan sonra banlamanın düşünülmesi gerektiği taraftarıyım.

Canım bu kalıcı bir çözüm değilki yine üye olurlar.Ben ban taraftarı değilim. Confused

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Peki bu kişilerin yorum yapması engellense?Olabilir mi öyle birşey?Yani ne biliyim yorum yazamasınlar onlar.Saçma mı oldu?Öyle birşey imkanlı mı?

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 19, 2008 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
Fakat maalesef yine kapandı yorum yapma Sad

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yine mi kapandı yorum yapma.Of,bu ne böyle?Bir kaç kişi yüzünden biz de yanıyoruz.Yeter artık ya... Evil or Very Mad

Berru98
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
Birşey anlamadım??

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Lütfen bu duyuruyu tüm üyeler okusun....!!!!!! Exclamation

gruphepsi06
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 15:39 - Mesaj konusu: teşekkürler
Yeni Üye Yeni Üye
kurallar için teşekkürler uymaya çalışacağım eğer yanlışımı gördüyseniz özür dilerim Confused

hpsctugce
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 09:25 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
uyarı için teşekkürler Exclamation

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Off ya... Yorum sayfası hiç açılmıyor ki!!! Lütfen kurallara uyarak yazın!!! Gece bile yorum kapalı oluyor... Sad Evil or Very Mad

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben bazen yorum yapmaya çalışıyorum olmuyor neden acaba????bari bize açık olsa:?

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi