| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
| cemrekoliqelif |
Tarih: Pazar, Temmuz 8, 2007 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Üye

|
| Uyarılarınız için bende teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
| bilmem |
Tarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 10:03 - Mesaj konusu: uyarı |
|
|
Yeni Üye

|
Arkadaşlar bu da bir site lütfen kuralları çiğnemeyin  |
|
|
|
|
| hepsimyoshyim |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 12:52 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ama bu haksızlık bende yorum bırakmak istiyorum lütfen açın yorumları |
|
|
|
|
| iremeren41 |
Tarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 13:37 - Mesaj konusu: resimler |
|
|
Üye

|
sitedeki resimler çok güzel teşekkürler herkese.
---
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz. |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
hepsimyoshyim resimlere yorum yapmak çok da önemli birşey değil zaten haksızlık falan da yok adminlerimiz öyle uygun bulmuş saygı göstermemiz lazım bu kararlarına  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| MerveHP |
Tarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
resim harika  |
|
|
|
|
| amcabodrum |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 16:51 - Mesaj konusu: albümüme yolla |
|
|
Üye

|
yaa ben galeride gezerken albümüme yolla diye birşey okudum o ne demek anlamadım bilen varsa yazabilirmi  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
| Resim Galerimizde kendinize Favori Albümü oluşturabiliyorsunuz... En sevdiğiniz fotoğrafları "albüme yolla" seçeneği ile albümünüze ekleyip kendinize favoriniz olan fotoğraflardan bir albüm yaratabilir daha sonra bu albümü bilgisayarınıza indirebilirsiniz... |
|
|
|
|
| amcabodrum |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Üye

|
peki bu albümü nasıl yapacağız çok zor yani zorluğu geçtimde nasıl yapacağızdayım  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
adventureman demiş ki: Resim Galerimizde kendinize Favori Albümü oluşturabiliyorsunuz... En sevdiğiniz fotoğrafları "albüme yolla" seçeneği ile albümünüze ekleyip kendinize favoriniz olan fotoğraflardan bir albüm yaratabilir daha sonra bu albümü bilgisayarınıza indirebilirsiniz... |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
|
Misafir
|
| evet ya Öle aşkımm canımm bilmem ne olmasın güzel olmuyor |
|
|
|
|
| mrym19 |
Tarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
|
Misafir
|
| Bazı yorumlarda terbiyesiz oluyor o da çok kötü oluyor |
|
|
|
|
| qruphepssi |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 23:15 - Mesaj konusu: ? |