Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar

cemrekoliqelif
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 8, 2007 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Üye Üye
Uyarılarınız için bende teşekkür ediyorum.

bilmem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 10:03 - Mesaj konusu: uyarı
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar bu da bir site lütfen kuralları çiğnemeyin Exclamation

hepsimyoshyim
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 12:52 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ama bu haksızlık bende yorum bırakmak istiyorum lütfen açın yorumları

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 13:37 - Mesaj konusu: resimler
Üye Üye
sitedeki resimler çok güzel teşekkürler herkese.

---
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
hepsimyoshyim resimlere yorum yapmak çok da önemli birşey değil Laughing zaten haksızlık falan da yok adminlerimiz öyle uygun bulmuş saygı göstermemiz lazım bu kararlarına Wink

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sana katılıyorum Gizem

MerveHP
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
resim harika Laughing

amcabodrum
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 16:51 - Mesaj konusu: albümüme yolla
Üye Üye
yaa ben galeride gezerken albümüme yolla diye birşey okudum o ne demek anlamadım bilen varsa yazabilirmi Question Question Question Question Question

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
Resim Galerimizde kendinize Favori Albümü oluşturabiliyorsunuz... En sevdiğiniz fotoğrafları "albüme yolla" seçeneği ile albümünüze ekleyip kendinize favoriniz olan fotoğraflardan bir albüm yaratabilir daha sonra bu albümü bilgisayarınıza indirebilirsiniz...

amcabodrum
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Üye Üye
peki bu albümü nasıl yapacağız Question Question çok zor yani zorluğu geçtimde nasıl yapacağızdayım Question

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Site Admin Site Admin
adventureman demiş ki:
Resim Galerimizde kendinize Favori Albümü oluşturabiliyorsunuz... En sevdiğiniz fotoğrafları "albüme yolla" seçeneği ile albümünüze ekleyip kendinize favoriniz olan fotoğraflardan bir albüm yaratabilir daha sonra bu albümü bilgisayarınıza indirebilirsiniz...

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Misafir
evet ya Öle aşkımm canımm bilmem ne olmasın güzel olmuyor

mrym19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
tamam bende kurallar uyacağım Laughing :)

---
Mesajınız yöneticiler tarafından düzenlendi.
Lütfen yazım kurallarına uyalım.

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Misafir
Bazı yorumlarda terbiyesiz oluyor o da çok kötü oluyor

qruphepssi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 23:15 - Mesaj konusu: ?
Yeni Üye Yeni Üye
ya arkadaşlar konumuzla pek alakalımı bilmiyorum ama Rolling Eyes ya ben bazılarında yorum yapmak istiyorum ama cevap yaz çıkmıyor ama tabi onlarda hiç kimse cevap yazmamış oluyor ama ben nasıl yazacam yardım lütfen!!!!

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi