Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Üye Üye
evet çok makbule geçti

cemremduygu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
uyarı için teşekkürler çok sağolun

esesliece
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
Bence sitedeki resimler güzel. Resimleri yollayan herkese teşekkürler... Very Happy

---
Düzenleme:MaNZaRa
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz!
Türkçe Yazım kurallarına dikkat ediniz!

cemrekolik1907
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar 9 şubat izmir konseri afişinde bende varım konser yerinde benide çekmişler.Very HappyVery HappySmile

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ne güzeell!!

cemrekolik1907
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
ilkaycemre21 e teşekkürler resmi o koymuş siteye Very Happy

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evettt!..

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
3. albümdeki resimleri nasıl bulup koydunuz ya daha albüm çıkmadan?? Confused ama o resimleri sitemize koyan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.sağolun arkadaşlar... Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet çok önemli konular bunlar. Bu konularda hassas olan arkadaşlarımıza bende teşekkür ediyorum.

cemrekolik1907
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
nerden buluyorlar resimleri şaşıyorum ya SmileVery Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Araştırma gerektiren bir işlem olsa gerek. Zordur bence.

ZehraYoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
ben resimleri beğendim Surprised Arrow ben seni üye olduğum için biraz bilmemezlik yapabilirim Embarassed

---
Düzenleme:devrem

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe yazım kurallarına uygun mesajlar yazınız!

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 12:07 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar resimlere baktım 4 peynirli pizza setinden alınan resimler var acaba hangi kanalda çıktılar

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Takımdan Takımdan
Süper resimler eklenmiş çok sağolunn Very Happy

gulsima
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar
Yeni Üye Yeni Üye
Çok güzel resimler çok işime yarıyor herşey süper bu sitede herkese teşekkürler.

---
Düzenleme:devrem

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!
Cümlelerinizin tamamını koyu renkli yapmayınız!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi