Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Fisun teyze ve Erol hoca aşkı

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 00:34 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Görevli Görevli
-Aşkın gözü kördür derler. Yalan! Seven, sevdiğinde, başkalarının gördüğünün en az iki katını görür.

İşte aşk ise bu, buna benziyor. Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 07:56 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Evet, doğru.
Herşey o kadar abartıyor ki insan sevdiğinde! Confused

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Eee insanlar sevdiklerine değer verir ve onlara zarar gelmesini istemez. Bazı şeyler hem sevdiklerinin hemde kendi canlarını acıtınca böyle sert olurlar. Bende öyle yaparım.

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bana bişi acayyip geliyor..Şimdi Erol Hoca ile Fisun Teyze ilk yemeğe çıktılar ya orada Erol hoca Fisun teyzeye işte sana aşığım cinsinden birşey dedi mi ?
Berbatovla yemeğe çıktıklarında da demedi.!!Ortada birşey bir şey var bu belli oluyor ama kesin bir şey yok.Tabi o ileride belli olucak Erol Hoca Bayan Berbatov'umu yoksa Fisun Teyze'yimi seviyor...Zaman gösterecek bu işin sonunun ne olacağını..

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya Fisun teyzeyi sevdiği her halinden belli ama sırf Fisun teyzeye inat olsun diye gidip berbatov evlenirse veya ona seni seviyorum derse bilemem Confused

---------------
Düzenleme: naz09
bersatov değil berbatov Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Yok ama Fatih şimdi belli Füsun Teyze'yi sevidiği...
Berbatov'la sadece Füsun'a gıcıklık olsun diye çıktı Confused

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Berbatovla ilk çıktığında Fisuna gıcıklık olsun diyemi çıktı..???

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Evet Wink
Füsun Teyze birşeyler demişti, o da sinirlenip Berbatov'la yemeğe gitti...
Hatta Cemre&Emre aynı yere gitmişlerdi, o yüzden fazlasıyla net hatırlıyorum Cool

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben yanlış hatırlamıyorsam Fisun teyze ile yemeğe gittiğinden bir gün sonra Bayan Berbatov'la konsere gitmişti..O Fisun teyzeye inat kısmı daha sonraydı..

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yeni bölümün fragmanını izledim...
Erol Hoca Fisun Teyze'ye yüzük takacak.. Shocked Smile

En son yasmincemroshh tarafından Pazartesi, May 12, 2008 20:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:55 - Mesaj konusu: Füsün Erol Aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya ben bu işi bi anlamadım. Erol Hoca birini seviyor mu sevmiyor mu? Bir gün Berbatov'la, bir gün Füsun ile bir gün de Mehtap ile... Bizle oyun mu oynuyor ne? Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayır. Erol hoca çok iyi bir insan kimseyi üzmek istemiyor. Bu yüzden yanlış anlaşılıyor. Ama Füsun teyzeyi seviyor.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Evet, Erol Hoca Fisun Teyze'yi, Fisun Teyze Erol Hoca'yı seviyor Wink
Bu arada,
yüzük mü taktı!! Shocked

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
Evet Buse ben de fragmanda gördüm yüzük veriyordu herhalde evlenme teklif edecek.. Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Etti de!!
Ama Fisun Teyze ne diyecek!??
Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi