Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Fisun teyze ve Erol hoca aşkı

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
driftking haklı olabilirsin aslında...evlenmiş olabilirler yani...

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Füsün ve Erol Hoca
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Birbirlerine çok yakışıyorlar evlensinler bence Laughing

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben başından beri diyorum birbirlerine çok yakışıyorlar diye. Ama sonunda evlendiler eminim.

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
bence bu aşk olmaz çünkü füsun teyze eski kocası tarafından aldatıldığı için erkeklere küsmüş durumda

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
biz birbirimizi yiyip bitirmeden dizi başlasın bizde öğrenelim ama bence evlenmediler evlenseler kızlar dedi ya hani erkekleri nerdeyse 1 ay görmüyorlar felan orda derdiler en son fisun teyzenin düğününde gördük felan bize belirtirdiler yani bence... Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Yok ya bence bir düğün olur orada Laughing
Ama tabii ki sadece düğün için istemediğim kesin de, dizi bence de başlamalı Laughing

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
ya isterse kimse evlenmesin ama dizi devam etsin Sad

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende dizinin başlamasını çok istiyorum fakat bin evlilik söz konusu. Bence evlendiler. Twisted Evil

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Serdar'a katılıyorum...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Göreceğiz bakalım.. Twisted Evil

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 15, 2008 10:54 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
bence evlenmediler gibime geliyor...

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yok yok evlenseler düğün olurdu yav.. En azından evli olduklarına dahi mutlu sona onlarıda koyarlardı.. Very Happy Ama yani Dizi bir başlasın gerisi gelir zaten anlarız herşeyi..
Buse düğünü isteme nedenlerinden en ufak birini biliyorum sanırım.. Very Happy

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 19, 2008 11:46 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kesinlikle bu düğün olmadı.. ( Nasıl bu kadar emin olabiliyorsam Very Happy ) Ama önceden de dediğim gibi en azından bi bölüm gösterirlerdi.. Hiç sanmıyorum evlendiklerini..

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 08:05 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
bende hiç sanmıyorum... Rolling Eyes

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 12:40 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bende sanmıyorum evlendiklerini Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi