| Yazar |
Mesaj |
| < |
| uAlise42 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Üye

|
| driftking haklı olabilirsin aslında...evlenmiş olabilirler yani... |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Füsün ve Erol Hoca |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Birbirlerine çok yakışıyorlar evlensinler bence  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben başından beri diyorum birbirlerine çok yakışıyorlar diye. Ama sonunda evlendiler eminim. |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Üye

|
| bence bu aşk olmaz çünkü füsun teyze eski kocası tarafından aldatıldığı için erkeklere küsmüş durumda |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Üye

|
biz birbirimizi yiyip bitirmeden dizi başlasın bizde öğrenelim ama bence evlenmediler evlenseler kızlar dedi ya hani erkekleri nerdeyse 1 ay görmüyorlar felan orda derdiler en son fisun teyzenin düğününde gördük felan bize belirtirdiler yani bence...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Yok ya bence bir düğün olur orada
Ama tabii ki sadece düğün için istemediğim kesin de, dizi bence de başlamalı  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Üye

|
ya isterse kimse evlenmesin ama dizi devam etsin  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende dizinin başlamasını çok istiyorum fakat bin evlilik söz konusu. Bence evlendiler.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Göreceğiz bakalım..  |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Pazar, Haziran 15, 2008 10:54 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Üye

|
| bence evlenmediler gibime geliyor... |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yok yok evlenseler düğün olurdu yav.. En azından evli olduklarına dahi mutlu sona onlarıda koyarlardı.. Ama yani Dizi bir başlasın gerisi gelir zaten anlarız herşeyi..
Buse düğünü isteme nedenlerinden en ufak birini biliyorum sanırım..  |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Perşembe, Haziran 19, 2008 11:46 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Kesinlikle bu düğün olmadı.. ( Nasıl bu kadar emin olabiliyorsam ) Ama önceden de dediğim gibi en azından bi bölüm gösterirlerdi.. Hiç sanmıyorum evlendiklerini.. |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 08:05 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Üye

|
bende hiç sanmıyorum...  |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 12:40 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bende sanmıyorum evlendiklerini  |
|
|
|
|
|
|