Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Fisun teyze ve Erol hoca aşkı

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence onlar evlenmedi dizinin final bölümünde evlenirler gibime geliyor

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yav bu sezon finalinde evlenmediler.. Önümüzdeki bölümlerde evleneceklerine kesin gözüyle bakıyorum.. Hatta böyle ufak tartışmalardan ayrılma gibi olaylar olabilir.. Ama sonra barışırlar.. Yani bölümler Erol Hoca ve Fizun teyzenin üstüne kurulu olabilir.. Very Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence evlendiler çünkü dizinin bir bölümünde "1 ay sonra" yazıyordu ve ondan sonra aynı evde oturuyorlardı. Bence evlendiler. Yoksa fisün teyze akşamın bir vakti Erol hocanın evinde olmaz veya Erol hoca çıkıp fisüne gitmez. Bence evlendiler. bu arada. YAŞASIN DİZİ BİTMİYOR Exclamation

hepsiciyagmur
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
valla birbirlerine çok yakışıyorlar Wink
hemde seviyorlar Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:19 - Mesaj konusu: fisün erol
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aynen katılıyorum

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 08:40 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Bence de kesinlikle evlenmediler!
Görürsün bak! Very Happy
Hem bizim oğlanlar da kızların evine gidiyor geç saatte, ama evli değiller yani...
Bir insan diğerinin evine geç saatte gidince illa evlenmiş mi olması gerekiyor Confused
Yanılıyorsun bence Wink

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de yanılıyorsun.. Önceki mesajlarda da dediğim gibi eğer öyle birşey olsaydı belirtirlerdi. İlerki bölümlerde evleneceklerine bende kesin gözüyle bakıyorum ama henüz evlenmediler..

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
Bencede evlenmiş olabilirler. Ama küçük bir ihtimal. Wink

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
evlenmediler ben anlarım Razz

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 22:38 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bana karşı çıkan arkadaşlarada hak veriyorum. Ama bence evlendiler. Eğer devam ederse görürüz. Bence evlendiler. Cool

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 01:12 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Görevli Görevli
Ya yok bence evlenmediler ya. Rolling Eyes

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 11:57 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
bencede evlenmediler... Cool

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 12:15 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evelenmediler bence yoksa o konu geçerdi bizim kızlar arasında falan..

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
bencede yani

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar hiç dikkat etmedinizmi kızlar daha doğru düzgün sevgilileri ile konuşamıyorduki Füsun teyzeden ve Erol hocadan bahsedecek zamanları olduğunu sanmıyorum. Fakat orada ekran bir karardı ve "1 Ay Sonra" yazdı. Bence o 1 ay içerisinde evlendiler.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
11. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi