| Yazar |
Mesaj |
| < |
| pelyncemre |
Tarih: Pazar, Mart 16, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bence seviyorlar çünkü Fisun kıskanıyor Erol da ona gidip özellikle açıklama yapıyorr... |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Pazar, Mart 16, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Alıntı:
Ya aşk falan demiyelimde havada aşk kokusu var diyelim. Neyse bence Füsun ve Erol da güzel çift olacaktır... Onların ilişkisinede saygım var.
Evet havada aşk kokusu var. Ayrıca katılıyorum eminim ki güzel bir çift olacaklar.
Bence de Dizide toplam 5 çift olcak  |
|
|
|
|
| yoshyelifyoshy |
Tarih: Pazar, Mart 16, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
senaris harika hem aşk hem macera (kafiyeli oldu ) |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Pazar, Mart 16, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Aynen, aşk kokusu. Daha aşk demek için erken bence ama kıskançlıkları falan süperdi. Hatta komediydi  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Pazar, Mart 16, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben açıkcası bahadır hocayla fisun teyze arasında birşeyler olur sanıyordum ama bunlarda yakışıyorlar cidden |
|
|
|
|
| hepsibest |
Tarih: Pazar, Mart 16, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Üye

|
evet kesin bir şeyler olduğu anlaşıldı ben açıkçası bahadır hoca ya da erol hoca arasında bir ihtimal veriyordum ama kesin emin değildim  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Mart 16, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet ya dizide 7 çift olacak..kızlar ve erkekler 4 çift...ilyada ve kapıcı,fisun ve erol,alevle bora..  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Galiba sürekli engeller çıkacak.  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Ya aşk falan demiyelimde havada aşk kokusu var diyelim Bence de. Ama birbirlerine çok yakışıyorlar.  |
|
|
|
|
| esma1eren |
Tarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Yeni Üye

|
bencede hemde çok yakışırlar birbirlerine  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Mart 18, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Kıskançlıklar falan süperdi ama yaa...  |
|
|
|
|
| sedef88 |
Tarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 12:23 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Yeni Üye

|
Bence onlar yakında ayrılırlar. Çünkü yaralı bir kalp var ortada. Füsun'un ilk evliliği fazlasıyla sancılıydı. Ama Erol hoca Füsun'a güven verebilirse devam edebilirler.  |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Perşembe, Mart 20, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Üye

|
| Tabi bir de Bayan Berbatov var yani |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Mart 20, 2008 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Takımdan

|
Bence de olur...  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Cuma, Mart 21, 2008 13:11 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet ya fisun teyzenin kıskançlıkları süper  |
|
|
|
|
|
|