Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Fisun teyze ve Erol hoca aşkı

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence seviyorlar çünkü Fisun kıskanıyor Erol da ona gidip özellikle açıklama yapıyorr...

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Alıntı:
Ya aşk falan demiyelimde havada aşk kokusu var diyelim. Neyse bence Füsun ve Erol da güzel çift olacaktır... Onların ilişkisinede saygım var.

Evet havada aşk kokusu var. Ayrıca katılıyorum eminim ki güzel bir çift olacaklar.

Bence de Wink Dizide toplam 5 çift olcak Very Happy

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
senaris harika Exclamation hem aşk hem macera Wink (kafiyeli oldu Razz )

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Aynen, aşk kokusu. Daha aşk demek için erken bence ama kıskançlıkları falan süperdi. Hatta komediydi Very Happy

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben açıkcası bahadır hocayla fisun teyze arasında birşeyler olur sanıyordum ama bunlarda yakışıyorlar cidden

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
evet kesin bir şeyler olduğu anlaşıldı ben açıkçası bahadır hoca ya da erol hoca arasında bir ihtimal veriyordum ama kesin emin değildim Rolling Eyes

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ya dizide 7 çift olacak..kızlar ve erkekler 4 çift...ilyada ve kapıcı,fisun ve erol,alevle bora.. Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Galiba sürekli engeller çıkacak. Cool

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Ya aşk falan demiyelimde havada aşk kokusu var diyelim
Bence de. Ama birbirlerine çok yakışıyorlar. Mr. Green

esma1eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Yeni Üye Yeni Üye
bencede hemde çok yakışırlar birbirlerine Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 18, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Laughing
Kıskançlıklar falan süperdi ama yaa... Laughing

sedef88
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 12:23 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Yeni Üye Yeni Üye
Bence onlar yakında ayrılırlar. Çünkü yaralı bir kalp var ortada. Füsun'un ilk evliliği fazlasıyla sancılıydı. Ama Erol hoca Füsun'a güven verebilirse devam edebilirler. Wink Wink

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 20, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
Tabi bir de Bayan Berbatov var yani

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 20, 2008 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Bence de olur... Laughing

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 13:11 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ya fisun teyzenin kıskançlıkları süper Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi