Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Fisun teyze ve Erol hoca aşkı

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla yavaş yavaş ilişki evliliğe yaklaşıyor.. Adım adım ilerliyorlar.. Very Happy

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence 2 bölüme kalmaz erol haca fisun teyzeyi nüfusuna geçirir Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Ben o kadar çabuk olacağını sanmıyorum ama hızla ilerliyorlar Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bendeee ama evet çok hızlı ilerliyor Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya ben geçen bölümü kaçırdım ama bunun hızı mı kaldı arkadaşlar? Hala evlenemediler. Valla ben olacaktım şimdiye çoktan yapardım nikahı. Tabiki füsun teyzenin yerindede EREN olacaktı. Laughing

hepsicidilek
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
yakışıyorlar allah tamamını erdirsin inşallah

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Bu bölümde evlenecekler mi acaba... Confused

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evlendiler ama nafile. Dizi bitti yaa. Ben çok üzülüyorum. Ben Erenimi bir daha nerede göreceğim?

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Yine dizide göreceksin Laughing
Ama evlenmediler ki Confused
Neden evlendi diyorsun?? Confused

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Aynı evdelerdi...Netlik getirmediler evlenmiş olabilirler tabi Smile

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
aa doru ama sanmam bence sadece ilerlediler okadar.

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 23:49 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
evlenirseler erol enişte olurdu Exclamation ama dediya benim karışmaya hakım yok fisunda benim var teyzesiyim dedi. Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Naz iyi misin?
Bizim oğlanlar da kızların evine gidiyorlar ama evli değiller yani...
Aynı evde olunca evlenme ihtimalleri mi oluyor Laughing
Söylerlerdi yaa Wink

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yok ya evlendiklerini sanmıyorum hiç. Eğer evlenselerdi zaman olmasa bile evlendirme dairesine girerken çekerlerdi.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Evet yani bence de...
Evlenmeleri bir "olay" olacağı için... Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi