Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Fisun teyze ve Erol hoca aşkı

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Geç olsun güç olmasın değil mi ?? Wink

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
evet evet

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
Güç olmasında ne kadar geç olursa olsun!.. Very Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet bu bölümde kabul etmiyor herhalde.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede Confused

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Çok kötü oldu...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence Füsun , Erol'un teklifini herşeye rağmen kabul etmeliydi... Crying or Very sad

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Katılıyorum. Fakat ben daha sonraki bölümlerde kabul edeceğinden eminim.

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu iş evliliğe gider... Very Happy KRALCCC söylemedi demeyin.. Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 22, 2008 23:23 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet bence de...Evlenecekler. Hatta çocukları bile olur... Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Öeeehh!! Laughing
Yok yok o kadar değil...
Çocukları olmaz ama eninde sonunda evlenecekler bence Wink

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Füsun teyze yavaş yavaş daha da etkilenmeye başladı zaten. Hepinize katılıyorum bu işin sonu evliliğe gider Very Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben taa en başında dedim. Füsun teyze ve Erol hoca evlenir diye ama. Birde Panzer var. O ne olacak? Oda Erol hocayı seviyor. Bu işide bozsa bozsa panzer bozar. :S

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 25, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Ay evet bir de Panzer var...
Ezip geçmesin aşıkları... Confused

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 25, 2008 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu aşk evliliğe gidecektir. Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Tabii ki, bence de evlenecekler kesin ama Panzer elinden geleni ardına koyacağını sanmıyorum...
Bu arada şimdi fragmanı izledim sanırım Erol Hoca Füsun Teyze'ye çiçek bırakmış Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi