Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Fisun teyze ve Erol hoca aşkı

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaşasın ben bildim. Ben demiştim evlenirler diye. Fisün teyze kabulde edecek ama kabul etmezse tek nedeni Gülçin ve kızlar olur diye düşünüyorum. Ama ben bildim. Evlenirler dedim Erol hoca evlenme teklif etti. Smile

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Füsün ve Erol Hoca
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süperdi Erol Hoca Füsün'a evlenme teklif etti Surprised Shocked Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Ay ama Fisun Teyze'nin vereceği cevabı inanılmaz çok merak ediyorum yaa...
Kabul edecek mi??!!

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben ondan çok Yasemin ile Korkut n'olacak ben onu merak ediyorum. Crying or Very sad
Neyse konu sapmasın bence Fisun Teyze kabul edecek ne de olsa o da Erol hocayı seviyor. Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gülçin ve kızlar için kabul etmeyedebilir. Sad Ama bencede kabul edecek.

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet kabul eder bence de ama yine de çok heyecanlı

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede çok heyecanlı olacak.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 19:45 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Evet tabii ki... Laughing
Ama aslında ben kabul etmez diye düşünüyorum...
Ederse de okulda kızlara çok yüklenilebilir...
Önce teyzesi, sonra okul müdürü...
Bir de Bahadır Hoca var... Rolling Eyes

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet buse bende tam bu yüzden kabul etmez diye düşünüyordum.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Ama umarım eder!!
Çünkü seviyor...
Bu da boş bir sevgi de değil... Rolling Eyes

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 11:17 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu iş nikah masasında Erol Hoca ve Fisun teyzenin attığı imzalarla son bulacak.. Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallah ama evlenirlerse olan bizim kızlara olacak. Çünkü herkes zaten kızların üstüne geliyordu. O zaman daha çok üstlerine gelecekler. Crying or Very sad

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:35 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
Evlensinler Erol Hoca Gülçin'in eniştesi olur ne güzel Very Happy Very Happy Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Bu bölüm için henüz kabul etmeyecek ama ilerde kabul edecek bence Wink

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
Evet Erol hoca ve Fisun teyze bencede evlensin Wink Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi