Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Fıkralar ~ FıKRalaR...1

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: FıKRalaR...1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence ''TAYYEAP'' hiç güzel değil başbakanımız sonuçta ayıp... Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: FıKRalaR...1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzelmiş hele Tayyeap Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: FıKRalaR...1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede Sena. hepsi çok komik

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: FıKRalaR...1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
BU BİR çok güzelmiş bayıldım ya çok komik

xxallthesamexx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: FıKRalaR...1
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Evet çok komik yaa!.. Very Happy Very Happy

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: FıKRalaR...1
Üye Üye
bencede

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: FıKRalaR...1
Üye Üye
Temel bir gün avrupaya gider.Temel'in bir kötü alışkanlığı da vardır,sürekli içki içer...Birgün bir bara gidip barmenden üç bira ister ve hepsini içer,sürekli böyle yapınca; barmen merak eder ve sorar : ''Niye hep üç tane bira içiyorsunuz?'' Temel cevap verir: ''Ben,dursun,hamdi üçüsüz.Hepimiz dünyanın farklı yerlerindeyiz,hepimiz bara gittiğimizde birbirimizin yerine de içeriz diğer iki birayı onlar yüzünden içiyorum'' der. Bir gün Temel bara gelir ve iki bira ister.Barmen: ''Allah rahmet eylesin efendim kardeşinizin biri öldü herhalde'' diyince, Temel cevap verir:''hayır ben içkiyi bıraktım'' Smile

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 01:00 - Mesaj konusu: Cevap: FıKRalaR...1
Üye Üye
çok komikler yaa Laughing Laughing Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: FıKRalaR...1
Takımdan Takımdan
Heheee.. Laughing
Süpermiş Cool

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi