| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
| jax123 |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 16:02 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Arkadaşlar hepsi grubundan erenle karşılaşsanız ne yaparsınız cevaplarınızı bekliyorum :)
Ben Bayılırım :Dasdasd |
|
|
|
|
| cemre |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
donup kalırdım heraldeee  |
|
|
|
|
| funnyboy |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 16, 2006 23:48 - Mesaj konusu: HEPSİ NİN EN TATLI MELEĞİ EREN'E |
|
|
Yeni Üye

|
| EĞER BEN ERENLE KARŞILAŞIRSAM ÖNCE ŞAŞKINLIKTAN DONAR KALIRIM SONRA ONUN O TATLI YÜZÜNE YAKINDAN DİKKATLİCE BAKARIM ÇÜNKÜ BU FIRSAT HER ZAMAN ELE GEÇMEZ DAHA SONRA İZİN ALIP ONUN O GÜZEL YANAKLARINA BİRER BUSE KONDURURUM VE DAHA SONRA ONU DAHA YAKINDAN TANIMAYA ÇALIŞIRIM,ONUN İMZALI BÜYÜK BOY FOTOĞRAFINI İSTERİM,ONUN ÇOK TATLI VE ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU SÖYLERİM. "SENİNLE TANIŞTIĞIMA ÇOK SEVİNDİM DERİM.ONU TEKRAR YANAKLARINDAN ÖPER VE ORADAN AYRILIRDIM. |
|
|
|
|
| BRAYN |
Tarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 16:03 - Mesaj konusu: Re: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız* |
|
|
Yeni Üye

|
jax123 demiş ki: Arkadaşlar hepsi grubundan erenle karşılaşsanız ne yaparsınız cevaplarınızı bekliyorum :)
Ben Bayılırım :Dasdasd
ÖPERİM
 |
|
|
|
|
| BRAYN |
Tarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 16:05 - Mesaj konusu: Re: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız* |
|
|
Yeni Üye

|
[quote="jax123"]Arkadaşlar hepsi grubundan erenle karşılaşsanız ne yaparsınız cevaplarınızı bekliyorum :)
Ben Bayılırım :Dasdasd
tanışmakisterim ve restrtonta götürürüm.
ve evlenme teklifi ederim |
|
|
|
|
| dcemre |
Tarih: Cuma, Ağustos 18, 2006 11:31 - Mesaj konusu: erenle karşılaşsanız ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
İlk önce şaşırırım. sonra koşa koşa yanına gider bi foto çektiririm. sonrada imzalı fotosunu isterim. yanından uzaklaşır gibi yapıp onun evine kadar takip ederim .  |
|
|
|
|
| Suha |
Tarih: Salı, Ağustos 22, 2006 09:39 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
eğer
bayılmassam onu bir güzel yanakların mıncırırım sonra sarılırım ve 5 dk olsa sohbet edip kendimi tanıtıp sürekli görşmeyi sağlarım |
|
|
|
|
| eylull |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ya ben donmazdımda,bayılmazdımda işte ne biliyim şaşırmam bile.
çünki sonuçta o da bizim gibi insan.bizden farklı yanı yok.onunda bizim gibi gözleri,ağzı,kulakları vs. var yani.ama görsem veya tanışsam kalıcı birşey isterdim.mesela telefon numarısını,varsa e-mailini filan alırım yani.  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| BEN ONU ÖPMEK İSTERDİM EĞER UŞAK TA KARŞILASMIŞ OLSAYDIK KARDEŞ KARDEŞ ONA UŞAĞI GEZDİRİRDİM (KÜÇÜK BİR YER AMA OLSUN) |
|
|
|
|
| fato17 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben ernle karşılaşsam kesin bayılırdım  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
O ZAMAN YANINDA BİR KOLANYA GİBİ EŞYALAR TAŞI SEN NE OLUR NE OLMAZ DİMİ YANİ  |
|
|
|
|
| yess12 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben erenle karşılaşsam hiç bişey yapa mam donar kalırım
 |
|
|
|
|
| ECESU |
Tarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 20:28 - Mesaj konusu: ECESU |
|
|
Yeni Üye

|
| ÖNCE ŞAŞKINLIK SONRA BAYILMA GEÇİRİRİM SONRAM SARILIRIM |
|
|
|
|
| cansu |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben kesine kesin bayılırdım sonra da hemen yanına gidip ona sarılır ve öperdim
 |
|
|
|
|
| KARAMSAR |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| başarısından dolayı tebrik ederim. |
|
|
|
|
|
|