Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?

jax123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 16:02 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Arkadaşlar hepsi grubundan erenle karşılaşsanız ne yaparsınız cevaplarınızı bekliyorum :)

Ben Bayılırım :Dasdasd

cemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
donup kalırdım heraldeee Very Happy

funnyboy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 16, 2006 23:48 - Mesaj konusu: HEPSİ NİN EN TATLI MELEĞİ EREN'E
Yeni Üye Yeni Üye
EĞER BEN ERENLE KARŞILAŞIRSAM ÖNCE ŞAŞKINLIKTAN DONAR KALIRIM SONRA ONUN O TATLI YÜZÜNE YAKINDAN DİKKATLİCE BAKARIM ÇÜNKÜ BU FIRSAT HER ZAMAN ELE GEÇMEZ DAHA SONRA İZİN ALIP ONUN O GÜZEL YANAKLARINA BİRER BUSE KONDURURUM VE DAHA SONRA ONU DAHA YAKINDAN TANIMAYA ÇALIŞIRIM,ONUN İMZALI BÜYÜK BOY FOTOĞRAFINI İSTERİM,ONUN ÇOK TATLI VE ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU SÖYLERİM. "SENİNLE TANIŞTIĞIMA ÇOK SEVİNDİM DERİM.ONU TEKRAR YANAKLARINDAN ÖPER VE ORADAN AYRILIRDIM.

BRAYN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 16:03 - Mesaj konusu: Re: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız*
Yeni Üye Yeni Üye
jax123 demiş ki:
Arkadaşlar hepsi grubundan erenle karşılaşsanız ne yaparsınız cevaplarınızı bekliyorum :)

ÖPERİM
Wink

BRAYN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 16:05 - Mesaj konusu: Re: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız*
Yeni Üye Yeni Üye
[quote="jax123"]Arkadaşlar hepsi grubundan erenle karşılaşsanız ne yaparsınız cevaplarınızı bekliyorum :)

tanışmakisterim ve restrtonta götürürüm.
ve evlenme teklifi ederim

dcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 18, 2006 11:31 - Mesaj konusu: erenle karşılaşsanız ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
İlk önce şaşırırım. sonra koşa koşa yanına gider bi foto çektiririm. sonrada imzalı fotosunu isterim. yanından uzaklaşır gibi yapıp onun evine kadar takip ederim Twisted Evil . Laughing Laughing Wink

Suha
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 09:39 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
eğer
bayılmassam onu bir güzel yanakların mıncırırım sonra sarılırım ve 5 dk olsa sohbet edip kendimi tanıtıp sürekli görşmeyi sağlarım

eylull
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ya ben donmazdımda,bayılmazdımda işte ne biliyim şaşırmam bile.
çünki sonuçta o da bizim gibi insan.bizden farklı yanı yok.onunda bizim gibi gözleri,ağzı,kulakları vs. var yani.ama görsem veya tanışsam kalıcı birşey isterdim.mesela telefon numarısını,varsa e-mailini filan alırım yani. Wink

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
BEN ONU ÖPMEK İSTERDİM EĞER UŞAK TA KARŞILASMIŞ OLSAYDIK KARDEŞ KARDEŞ ONA UŞAĞI GEZDİRİRDİM (KÜÇÜK BİR YER AMA OLSUN)

fato17
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Smile ben ernle karşılaşsam kesin bayılırdım Razz

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
O ZAMAN YANINDA BİR KOLANYA GİBİ EŞYALAR TAŞI SEN NE OLUR NE OLMAZ DİMİ YANİ Laughing Laughing

yess12
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben erenle karşılaşsam hiç bişey yapa mam donar kalırım
Shocked

ECESU
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 20:28 - Mesaj konusu: ECESU
Yeni Üye Yeni Üye
ÖNCE ŞAŞKINLIK SONRA BAYILMA GEÇİRİRİM SONRAM SARILIRIM

cansu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben kesine kesin bayılırdım sonra da hemen yanına gidip ona sarılır ve öperdim
Wink

KARAMSAR
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
başarısından dolayı tebrik ederim.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 26 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 24, 25, 26  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat