| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
| iirreemm3113 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 09:59 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
| Düşer bayılırım veya donar kalırım heralde |
|
|
|
|
| hepsihepsicik |
Tarih: Cuma, Ekim 10, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
önce boynuna atlarım,zaten yanımda hep hepsinin fotoğrafını taşıdığım için imzasını alırdım,sohbet ederdim ve son olarak bu kadar güzel şeyler yaptıkları için tebrik ederdim.  |
|
|
|
|
| erencim26 |
Tarih: Cuma, Ekim 10, 2008 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
ben heyecandan bayılırım heralde  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Önce onu tebrik ederim.Daha sonra ona ismimi söyler,telefon numaramı verirdim.Ondan da telefon numarasını isterdim.Daha sonra imzasını alırdım.Ona sarılırdım,öperdim.
"Beni Hiç Unutma"derdim. |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende Seda gibi yapardım bide fotoğraf çektirirdim  |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok şaşırırım..Fototğraf çektirdim ve imzalı fotoğrafını isterdim...  |
|
|
|
|
| hepsi08cns |
Tarih: Pazar, Ekim 26, 2008 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
| şaşırırdım ve fotoğraf çektirirdim |
|
|
|
|
| SAGAN |
Tarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 01:06 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ne fotoğraf çektirmesi yada tebrik falan.ben buldum ne yapacağımı.direkt kaçırırdım onu  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Komiksin SAGAN.  |
|
|
|
|
| erendilaraeren |
Tarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| erendilaraeren |
Tarih: Salı, Kasım 4, 2008 11:02 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
Dilimi yutardım ve hemen bir fotoğraf çekilirdim  |
|
|
|
|
|
|