Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?

iirreemm3113
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 09:59 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
Düşer bayılırım veya donar kalırım heralde

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 10, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
önce boynuna atlarım,zaten yanımda hep hepsinin fotoğrafını taşıdığım için imzasını alırdım,sohbet ederdim ve son olarak bu kadar güzel şeyler yaptıkları için tebrik ederdim. Rolling Eyes

erencim26
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 10, 2008 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
ben heyecandan bayılırım heralde Very Happy

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Önce onu tebrik ederim.Daha sonra ona ismimi söyler,telefon numaramı verirdim.Ondan da telefon numarasını isterdim.Daha sonra imzasını alırdım.Ona sarılırdım,öperdim.
"Beni Hiç Unutma"derdim.

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende Seda gibi yapardım bide fotoğraf çektirirdim Razz

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok şaşırırım..Fototğraf çektirdim ve imzalı fotoğrafını isterdim... Wink

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 26, 2008 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
şaşırırdım ve fotoğraf çektirirdim

SAGAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 01:06 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ne fotoğraf çektirmesi yada tebrik falan.ben buldum ne yapacağımı.direkt kaçırırdım onu Very Happy

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Komiksin SAGAN. Very Happy

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
boynuna atlardım

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 4, 2008 11:02 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
Dilimi yutardım ve hemen bir fotoğraf çekilirdim Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
24. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 22, 23, 24
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi