| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| SAGAN |
Tarih: Pazar, Eylül 14, 2008 12:43 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Direkt yumulurdum  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Eylül 14, 2008 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Direkt yumulurdum
Yumulurdum derken..? |
|
|
|
|
| SAGAN |
Tarih: Çarşamba, Eylül 17, 2008 13:00 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Yumulurdum demek farklı anlamlara gelebilir.Mesela yemek saati gelir çok acıkmışsınızdır birisi derki hadi yumulun.Sevdiğiniz birisiyle karşılaştığınız zamanda yine aynı duyguyla ona sarılırsın felan yani,öpebilirsinde tabi,bilmem anlatabildim mi berkanyoshy!  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Eylül 17, 2008 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Site Admin

|
Bilgilendirme : Arkadaşlar Grup Hepsi'ye olan sevginizden ötürü bazen aşırı ve garip kelimeler kullanabiliyorsunuz. Çoğunlukla bunlar onaylanmıyor fakat gözden kaçanlarda olabiliyor.
Lütfen yorumlarınızda daha dikkatli davranarak hoş ve kibar kelimeler kullanarak sevginizi ifade ediniz. |
|
|
|
|
| xxerendelisixx |
Tarih: Cuma, Eylül 19, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ilk önce şaşırırım sonra ona sarılırım çünkü hayatımda ilk defa bir ünlüyle tanışırdım  |
|
|
|
|
| gulcinasya |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ilk önce onu tebrik ederim.. ama ilk önce şaşırırım tabiki  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 13:27 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Şaşkınlıktan o anda ne yapacağımı düşünemiyorum  |
|
|
|
|
| ERMANN |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| heycandan düşüp bayılırdım herhalde |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
İlk başta koşup sarılırım öperim öperim Fotoğraf çekilirim Hepsinin telefon numaralarını alırım  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 17:13 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
İlkaycemre21 sence telefon numaralarını verirler mi?  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Perşembe, Eylül 25, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| gulcinciirmo |
Tarih: Cuma, Eylül 26, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Heyecanlanırdım şaşırıp kalıcağımı zannediyorum ve onu sevdiğimi söylerdim  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cuma, Eylül 26, 2008 17:12 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
İlkay o zaman herkes söz versin onlar da herkese versin  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazar, Ekim 5, 2008 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Anlaşılan İlkay'ın çenesi biraz... "Bayağı" düşük.  |
|
|
|
|
|
|