Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?

Oguzhancan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Onu gördükten sonra hiçbir şey umrumda olmaz. Ölsemde gam yemem. Onunla karşılaştığımda içim cız eder. Sonra onun hayranı olduğumu ve onu çok sevdiğimi söylerim. Tanıştığımıza memnun olursa ona sarılırım ve izin verirse yanağından öperim. Ama imzalı fotoğraf sonra alırım. Çünkü bizim meslek fotoğrafçılık Smile Onu dükkanımıza götürürüm ve birsürü resim çekeriz. Bu çok daha iyi bir fikir Smile Sonra birine imzasını atmasını isterim ve onu yormamak için o imzaları bilgisayarda çoğaltırım her resme koyarım. Smile Büyük fotoğraf yapıp çerçeve ile ona hediye ederim. Tabi bunların hepsi şankınlığım geçtikten sonra olur Smile İsterse gezeriz belki beni Cemre, Yasemin ve Gülçin'in yanına götürür Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Takımdan Takımdan
Hayal Oguzhancan'cım, hayal...

123nur123
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
dilim tutulurdu

xXerencennetXx
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
yanımda hep bi eren resmi bulundururum istanbul'a giderken o yüzden görsem hemen imzalattırırım ayrıca bi de fotoğraf çektiririm... Cool

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 07:54 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yanına gider bir fotoğraf çektirirdim.......

YALLAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
resim çektirirdim

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Takımdan Takımdan
Ona sımsıkı sarılır, onu öperdim. Smile Bir şey diyemezdim çünkü dilim tutulurdu.. Razz Razz

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
bayılırdım

Oguzhancan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
berkanyoshy hayallerimizin peşinden gitmezsek nasıl başarabiliriz ki. Smile Onlarda küçükken bunca hayranları olacağını onların adına site yapılacağını, onların adına birçok insan böyle hayaller kuracağını bilmiyorlardı, belkide hayal ediyorlardı,belki bizde birşeyi gerçekten çok istersek olur.

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
donar kalırdım herhalde

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 12:43 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok mutlu olurum,imzalı fotoğraflarını ister ve yanaklarından öperim... Embarassed

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bayılırdım heralde Confused

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 08:40 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
önce bir fotoğraf çektirirdim sonra imzalı fotoğraflarını alırdım..tabii o sırada heyecandan bayılmazsam..

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 21:40 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Birşey yapamazdım orda donup kalırdım.Sonra ona sarılırdım,imzalı fotoğrafını alırdım.Ve onu yanağından öperken bir resim çektirirdim:)

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
Nerde o günler inşallah eren ablamı bir kezde olsun görebilirim

ilk gördüğüm an aglarım...Smile sonra bir tane sarkı söylemek isterdim onla birlikte

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
22. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi