| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
| Oguzhancan |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Onu gördükten sonra hiçbir şey umrumda olmaz. Ölsemde gam yemem. Onunla karşılaştığımda içim cız eder. Sonra onun hayranı olduğumu ve onu çok sevdiğimi söylerim. Tanıştığımıza memnun olursa ona sarılırım ve izin verirse yanağından öperim. Ama imzalı fotoğraf sonra alırım. Çünkü bizim meslek fotoğrafçılık Onu dükkanımıza götürürüm ve birsürü resim çekeriz. Bu çok daha iyi bir fikir Sonra birine imzasını atmasını isterim ve onu yormamak için o imzaları bilgisayarda çoğaltırım her resme koyarım. Büyük fotoğraf yapıp çerçeve ile ona hediye ederim. Tabi bunların hepsi şankınlığım geçtikten sonra olur İsterse gezeriz belki beni Cemre, Yasemin ve Gülçin'in yanına götürür  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Takımdan

|
| Hayal Oguzhancan'cım, hayal... |
|
|
|
|
| 123nur123 |
Tarih: Salı, Ağustos 5, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| xXerencennetXx |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
yanımda hep bi eren resmi bulundururum istanbul'a giderken o yüzden görsem hemen imzalattırırım ayrıca bi de fotoğraf çektiririm...  |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 07:54 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| yanına gider bir fotoğraf çektirirdim....... |
|
|
|
|
| YALLAN |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Takımdan

|
Ona sımsıkı sarılır, onu öperdim. Bir şey diyemezdim çünkü dilim tutulurdu..  |
|
|
|
|
| EDACIKYALAN |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| Oguzhancan |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
berkanyoshy hayallerimizin peşinden gitmezsek nasıl başarabiliriz ki. Onlarda küçükken bunca hayranları olacağını onların adına site yapılacağını, onların adına birçok insan böyle hayaller kuracağını bilmiyorlardı, belkide hayal ediyorlardı,belki bizde birşeyi gerçekten çok istersek olur. |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 12:43 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok mutlu olurum,imzalı fotoğraflarını ister ve yanaklarından öperim...  |
|
|
|
|
| ERENCIKIZ |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bayılırdım heralde  |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 08:40 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
| önce bir fotoğraf çektirirdim sonra imzalı fotoğraflarını alırdım..tabii o sırada heyecandan bayılmazsam.. |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 21:40 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Birşey yapamazdım orda donup kalırdım.Sonra ona sarılırdım,imzalı fotoğrafını alırdım.Ve onu yanağından öperken bir resim çektirirdim:) |
|
|
|
|
| GHepsiErenFan |
Tarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
Nerde o günler inşallah eren ablamı bir kezde olsun görebilirim
ilk gördüğüm an aglarım... sonra bir tane sarkı söylemek isterdim onla birlikte |
|
|
|
|
|
|