| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
| hepsiciuclu |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 12:20 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Sonuç olarak tüm hepsicileri düşündüm.Çünkü Birimiz Hepimiz,Hepimiz Hepsimiz İçin! değil mi.. |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| tebrik eder dilimi yutarım |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Takımdan

|
Neden tabrik ediyosun?
Başarılarından dolayı mı?  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| evet bir de güzelliğinden dolayı başka ne olabilir ki |
|
|
|
|
| yoshyorcun |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 04:33 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| gerçekten karşılaştım ve donup kaldım |
|
|
|
|
| busrahepsidelis |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 09:02 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| linasss |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 11:11 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
her halde bayılırdım
 |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| yok ya herhalde ben bayılmazdım öperdim hiç bırakmazdım samimi olmaya çalışırdımki bana ısınıp bana cebini msn ev adresini versin |
|
|
|
|
| xxXAySeNuRXxx |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 01:30 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
Bir yerlerde oturup çikolata yemek isterdim  |
|
|
|
|
| zeynoeren |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| saesad |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| SXSXSXSXSXSXSXS |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 09:21 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben erenle karşılassam o bana bişey derse bende onunla konuşur sohbete dalarım sohbet arasında onu ve diğerlerini yemeğe davet ederim bazen bayılabilirdim de |
|
|
|
|
| ayfersinem |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 21:40 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben konuşamazdım heyecanlanırdım.çekinirdim |
|
|
|
|
| cmreqoliq |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 12:35 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Diğer hepsi kızlarını sorarım nihahahaha  |
|
|
|
|
| 4KALP |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ayyyyyyy ne güzel olurduuu sarılırdım öperdim ve bayılırdım  |
|
|
|
|
|
|