| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
| HepsiHakan |
Tarih: Salı, Ekim 24, 2006 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Görevli

|
| Beraber bir fotoğraf çekinirdim Tabiki eren imzalı. |
|
|
|
|
| liseserserisi |
Tarih: Çarşamba, Ekim 25, 2006 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
herhalde oracıkta ölürdüm!.....  |
|
|
|
|
| mehce0605 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 28, 2006 00:47 - Mesaj konusu: slm |
|
|
Yeni Üye

|
ben erenle karşılaşak olsaydım eğer diğer arkadşlar gibi ne bayılır ne de donar kalırdım
çünkü o güzelliği izlemek için gözlerimi kırpmazdım ve her nereye gidiyorsa farkettirmeden bende giderdim
önce onu uzun uzun izeler daha sonra bi şekilde dikkatini çekmeye çalışırdım bunu kesin yapardım
çünkü bayılsam veya donup kalsam diğer arkadşlardan bi farkım olmuyacağını biliyorum en iyisi farklı olmaktır farklı bişeyler yapmaktır diye eklmek istiyorum |
|
|
|
|
| mehce0605 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 28, 2006 01:05 - Mesaj konusu: yine ben |
|
|
Yeni Üye

|
bence ona özlediği bi takım şeyleri göstermek lazım
bunu ona sunardım ne boynununa sarılırdım nede fotoğraf çektirirdim
kabulediyorum çok heycanlanırdım ama kesinlikle bunu ona belliettirmezdim
ünlü olmadığı zamanlarda insanlar ona nasıl davranıyosa öle davranırdım çünkü onun en çok özlediği şeylerden biride bu olduğuna eminim yani yolda serbest bi şekilde dolaşıp gezmektir meşhur olmasada insanları kendine baktırmayı bilmesidir ... |
|
|
|
|
| emrekny |
Tarih: Cumartesi, Ekim 28, 2006 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| cem5 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 28, 2006 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
| onu görüp yanağından öperdim |
|
|
|
|
| erenaysenaz |
Tarih: Pazar, Ekim 29, 2006 12:26 - Mesaj konusu: eren ! ! ! |
|
|
Yeni Üye

|
hemen sarılır öperim tabi foto da çektiririm bide imza alırım keşke karşılaşsak ! ! !  |
|
|
|
|
| boncuk |
Tarih: Çarşamba, Kasım 1, 2006 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| heyecanlanırdım ben ama o kadarda değil hemen konuşurdum :lol:oda bir insan bizim gibi |
|
|
|
|
| Forever |
Tarih: Perşembe, Kasım 2, 2006 00:16 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Yeni yapacagım rap parçası için düet sözü alırdım heralde  |
|
|
|
|
| hepsici46 |
Tarih: Perşembe, Kasım 2, 2006 13:43 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| imzalı fotorafını alırdım |
|
|
|
|
| VeKToR |
Tarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ßen Sayet Bayılmassam Gerci Kesin Bayılırımda Heycandan Ama Bayılmassam Ellerinden Tutar Gözlerine Bakar Bikez Yanagından Öperim Ve Sürekli Görüsmek İsterdim.. |
|
|
|
|
| matahari |
Tarih: Cuma, Kasım 10, 2006 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
aaa eren ne haber der samimi bi şekilde yaklaşır öperim .npim daha |
|
|
|
|
| Djdemet |
Tarih: Cuma, Kasım 10, 2006 16:56 - Mesaj konusu: EREN |
|
|
Yeni Üye

|
slm ben yeni üye oldum ernle kaşılaşsaydım hemen imza isterdim  |
|
|
|
|
| kucukaslan1905 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 11, 2006 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| valla bu şirinlikle onunla olabiliğince zaman geçiririm ayrılırken yanağına küçük bir öpücük kondururum zaten bu bana yeter ben o anı bi daha unutmam |
|
|
|
|
| saim |
Tarih: Pazar, Kasım 12, 2006 04:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
muhtemelen bayılırdım  |
|
|
|
|
|
|