Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 24, 2006 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Görevli Görevli
Beraber bir fotoğraf çekinirdim Tabiki eren imzalı.

liseserserisi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 25, 2006 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
herhalde oracıkta ölürdüm!..... Embarassed

mehce0605
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 28, 2006 00:47 - Mesaj konusu: slm
Yeni Üye Yeni Üye
ben erenle karşılaşak olsaydım eğer diğer arkadşlar gibi ne bayılır ne de donar kalırdım
çünkü o güzelliği izlemek için gözlerimi kırpmazdım ve her nereye gidiyorsa farkettirmeden bende giderdim
önce onu uzun uzun izeler daha sonra bi şekilde dikkatini çekmeye çalışırdım bunu kesin yapardım
çünkü bayılsam veya donup kalsam diğer arkadşlardan bi farkım olmuyacağını biliyorum en iyisi farklı olmaktır farklı bişeyler yapmaktır diye eklmek istiyorum

mehce0605
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 28, 2006 01:05 - Mesaj konusu: yine ben
Yeni Üye Yeni Üye
bence ona özlediği bi takım şeyleri göstermek lazım
bunu ona sunardım ne boynununa sarılırdım nede fotoğraf çektirirdim
kabulediyorum çok heycanlanırdım ama kesinlikle bunu ona belliettirmezdim
ünlü olmadığı zamanlarda insanlar ona nasıl davranıyosa öle davranırdım çünkü onun en çok özlediği şeylerden biride bu olduğuna eminim yani yolda serbest bi şekilde dolaşıp gezmektir meşhur olmasada insanları kendine baktırmayı bilmesidir ...

emrekny
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 28, 2006 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
AĞZIMI KAPATIRIM Idea Exclamation Exclamation Smile

cem5
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 28, 2006 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
onu görüp yanağından öperdim

erenaysenaz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 29, 2006 12:26 - Mesaj konusu: eren ! ! !
Yeni Üye Yeni Üye
hemen sarılır öperim Embarassed tabi foto da çektiririm bide imza alırım keşke karşılaşsak ! ! ! Very Happy Confused Question Exclamation Exclamation Exclamation

boncuk
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 1, 2006 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
heyecanlanırdım ben ama o kadarda değil hemen konuşurdum :lol:oda bir insan bizim gibi

Forever
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 2, 2006 00:16 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Yeni yapacagım rap parçası için düet sözü alırdım heralde Cool

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 2, 2006 13:43 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
imzalı fotorafını alırdım

VeKToR
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ßen Sayet Bayılmassam Gerci Kesin Bayılırımda Heycandan Ama Bayılmassam Ellerinden Tutar Gözlerine Bakar Bikez Yanagından Öperim Ve Sürekli Görüsmek İsterdim..

matahari
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 10, 2006 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
aaa eren ne haber der samimi bi şekilde yaklaşır Razz öperim .npim daha

Djdemet
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 10, 2006 16:56 - Mesaj konusu: EREN
Yeni Üye Yeni Üye
slm ben yeni üye oldum ernle kaşılaşsaydım hemen imza isterdim Very Happy

kucukaslan1905
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 11, 2006 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
valla bu şirinlikle onunla olabiliğince zaman geçiririm ayrılırken yanağına küçük bir öpücük kondururum zaten bu bana yeter ben o anı bi daha unutmam

saim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 12, 2006 04:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
muhtemelen bayılırdım Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 20, 21, 22  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi