Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?

dilshat
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
onu görsem bir daha ondan ayrılamam ki Laughing Laughing

tweetyeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
elim ayağım tutulur

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Takımdan Takımdan
Ona bir mektup verirdim...

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
o anın hayali bile çok güzel ya

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Dilim tutulur benim sonra ona bir yemek teklif ederim bir yere oturup onla sohbet ederim...

---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen mesajlarınızın tamamını büyük yazmayın!
Duyuru ve Kuralları okuyun...

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 08:48 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
kesin batılırdım

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence şimdiden antrenman yapmaya başla. Çünkü burada tecrübeli insanlar var.
1)driftking42 (Ben)
2)BerkanYoshy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Takımdan Takımdan
Serdar;

Bence şimdiden antrenman yapmaya başla. Çünkü burada tecrübeli insanlar var.
1)driftking42 (Ben)
2)BerkanYoshy

Katılmaktayım..

1place
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 11:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ya ben Azerbaycanda yaşıyorum. Benim onu görme faizim çok az ama herhalde o dakika resim çektiririm, onunla arkadaşlık kurmaya çalışırım ya...

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Takımdan Takımdan
Aslında boynuna atlıyacağımı falan sanmıyorum.Çok abes kaçar.

En iyisi onun fanı olduğumu söyler bir de imza isterim.Tabi acelesi yoksa.İlk görüşmede kötü bir izlenim bırakmak istemem. Wink

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
düşüp bayılırım.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
O zaman karşılaşmanın ne anlamı kalacak ki? Wink

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 13:13 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
katılıyorum bende tebrik ederdim onu öperdim yanından ayrımazdım imzalı fatoraf isterdim
,

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Heycandan ne yapacağımı bilemezdim. Fotoğraf çektirirdim."Herkes sizi çok seviyor,çok başarılısınız." derdim

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet bu gayet mantıklı birşey. Bende seni tebrik ederim. Bir tek kendini düşünmediğin için.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
20. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi