| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
| dilshat |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
onu görsem bir daha ondan ayrılamam ki  |
|
|
|
|
| tweetyeren |
Tarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Takımdan

|
| Ona bir mektup verirdim... |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| o anın hayali bile çok güzel ya |
|
|
|
|
| SXSXSXSXSXSXSXS |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Dilim tutulur benim sonra ona bir yemek teklif ederim bir yere oturup onla sohbet ederim...
---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen mesajlarınızın tamamını büyük yazmayın!
Duyuru ve Kuralları okuyun... |
|
|
|
|
| SXSXSXSXSXSXSXS |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 08:48 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence şimdiden antrenman yapmaya başla. Çünkü burada tecrübeli insanlar var.
1)driftking42 (Ben)
2)BerkanYoshy |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Takımdan

|
Serdar;
Bence şimdiden antrenman yapmaya başla. Çünkü burada tecrübeli insanlar var.
1)driftking42 (Ben)
2)BerkanYoshy
Katılmaktayım.. |
|
|
|
|
| 1place |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 11:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Ya ben Azerbaycanda yaşıyorum. Benim onu görme faizim çok az ama herhalde o dakika resim çektiririm, onunla arkadaşlık kurmaya çalışırım ya... |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Takımdan

|
Aslında boynuna atlıyacağımı falan sanmıyorum.Çok abes kaçar.
En iyisi onun fanı olduğumu söyler bir de imza isterim.Tabi acelesi yoksa.İlk görüşmede kötü bir izlenim bırakmak istemem.  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
O zaman karşılaşmanın ne anlamı kalacak ki?  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 13:13 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
katılıyorum bende tebrik ederdim onu öperdim yanından ayrımazdım imzalı fatoraf isterdim
, |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Heycandan ne yapacağımı bilemezdim. Fotoğraf çektirirdim."Herkes sizi çok seviyor,çok başarılısınız." derdim |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet bu gayet mantıklı birşey. Bende seni tebrik ederim. Bir tek kendini düşünmediğin için. |
|
|
|
|
|
|