Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya aslında yaşım küçük olmasa ben evlenme teklif ederim. Yaşım küçük ama. Yazıklar olsun. 5 sene önce doğsam bir şey yok. Smile

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya arkadaşlar karşılaşmayı geçin telefonla konuşan arkadaşlarımız var. Hepsili anıları açıp okuyun. Çok müthiş bir diyalog olmuş. Ben okurken heyecanlandım. Konuşan arkadaşı tebrik ediyorum. Konuşmak kolay birşey olmasa gerek. Bence herkes okusun yav. Ben hala heyecanlıyım.

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 20, 2008 08:36 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
imzalı fotoğraf isterdim ve fotoğraf çektirirdim.. Razz

drew
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Valla hayali bile çokzel ama ne tepki vereceğim hakkında bir fikrim yok Very Happy Very Happy Very Happy

Moderatör Notu :
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir...

---
çokkkkkk değilde çokyazınız.
güsellllll değilde güzel yazınız.

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 19:21 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
off bu matematik sınavlarındaki sorulardan da zor Very Happy off bilemiyorum ama heralde boynuna atlardım ve dans hayatını sona erdirirdim Very Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Öyle birşey yapsaydın seni affetmezdim. Ben ERENimi çok seviyorum. Ona zarar verenleri asla affetmem. Evil or Very Mad

orhanaliorhan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Elim ayağım tutulurdu herhalde o anı yaşamk lazım ki inşallah yaşarım Smile

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet. Bencede yaşamak nasip olur inşallah.

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
imzasını yada resim çektirmeyi isterim

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
TwoBaHeps1!!!!! Seni şiddetle kınıyorum.Dans hayatını sona erdirmek mi?Yaşatmam seni Very Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben o tepkiyi çok önceden vermiştim. Lütfen bu konuyu kapatalım. Başka yorumlar alalım. Çünkü bu konu açıldıkça moralim bozuluyor. Çünkü bence çok dengesiz bir cevap olmuştu o cevap. Evil or Very Mad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 11:22 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Görevli Görevli
Konu, konu, konu, konu.... Lütfen konu ile alakalı mesajlar... Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 13:56 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben o tepkiyi vermişsem sen verdin diye değil hocam, Ereni sevdiğimden.

winxci
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben Eren'le karşılaşsaydım orda bayılır kalırdım sonra ayılınca hemen onu öperdim sonra fotoğraf çekerdim evime gelmesini rica ederdim imzalı fotoğrafını isterdim Very Happy

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla Eren'le karşılaşsam hemen ona Cemre'nin nerede olduğunu sorardım... Wink Wink Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
19. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi