Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 24, 2008 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
sana katılıyorum OrHaNnN

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 24, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende katılıyorum. Bende bilemezdim ama kendime gelir gelmez hemen bir fotoğraf falan çektirip, imza isterim. Eğer o da izin verirse yanaklarından öperim. Embarassed

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 25, 2008 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
valla hiç bilmiyorum bayılırdım herhalde.ayılıncada öperdim koklardım fotoğrafını çekerdim,ve onunla 1 gün geçirmek isterdim.. Very Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 25, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Neden bir gün geçirmek istiyorsunki? Ben evlenme teklif edip bütün ömürümü onunla geçirmek isterdim. Ama yaşım ona göre çook küçük. Crying or Very sad Crying or Very sad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Donup kalırdım ondan sonra öper,fotoğraf çektirir,imzasını alırdım,beni diğerleriylede tanıştırmasını isterdim özellikle Cemre'mle telefon numarasını isterdim biraz fazla oldu ama olsun Laughing

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
donar kalırım

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben heyecandan bayılırdım herhalde (olsun ben bayılmaya razıyım yeter ki bir kerecik göreyim)

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 15:48 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya biz bayıldığımız sırada o giderse. Smile

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 19:25 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sarılır öperdim fotoğraf çekilirdim.Poster imzalatırdım.Onu ve Hepsimi çok sevdiğimi söylerdim gruphepsi.org adresini verirdim Very Happy

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 00:25 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sena keşke öyle olsaydı senin sayende hayranlarınıda görürdü Surprised

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 13:22 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Öyle olucak Gamze merak etme... Wink

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
ya off ben bayılmam bayılmadımda zaten ama dondum kaldım ne konuştuğumuzu bile hatırlamıyorum ne imzasını istiyebildim ne birşey ama bir daha görürsem asla donup kalmam 4 defa gördüm bir imza alamadım olmaz böyle şey! Evil or Very Mad

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:44 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
valla hiç bilmiyorum bayılırdım herhalde.ayılıncada öperdim koklardım

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
Neden bir gün geçirmek istiyorsunki? Ben evlenme teklif edip bütün ömürümü onunla geçirmek isterdim. Ama yaşım ona göre çook küçük.

erkek olsaydım evlenme teklif ederdim merak etme kimseye bırakmazdımLaughing

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
valla hiç bilmiyorum bayılırdım herhalde

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
18. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi