| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
| morseven58 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| benimle bir gün geçirip geçiremeyeceğini sorarım |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Ocak 1, 2008 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Takımdan

|
Gözlerine bakar, ona aşık olduğumu söylerdim.Ama böyle birşey olamaz gibi  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cuma, Ocak 4, 2008 23:39 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çıldırırım heralde!!!!!!!  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Ocak 5, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Görevli

|
Aynen..Şok moduna girerdim..  |
|
|
|
|
| BozkurtBozo |
Tarih: Cumartesi, Ocak 5, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| bayılmazdım ama aptala dönerdim |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 5, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
YASEMİN in nerede olduğunu sorardım  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 5, 2008 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Şaşkın şaşkın bakardım, İmza isterdim fotoğraf çekerdim, Gülçinide sorardım  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Ocak 6, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Takımdan

|
Berkan, böyle birşey olabilir neden olamasın ki...
Pozitif düşünce...  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Ocak 7, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Görevli

|
Pozitif düşünün olaylar pozitif gerçekleşsin..  |
|
|
|
|
| hepsi1fun |
Tarih: Salı, Ocak 8, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| elacixxx |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Takımdan

|
| Olamaz arkadaşlar.Eğer ''Eren'e seni seviyorum diyeceksin ama bunun karşılığında hayatını vereceksin.'' deseler, kalbimin sesini dinleyerek söylüyorum 1 saniye bile beklemezdim(beni tanıyanlar bunu yapabileceğimi bilir). |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Takımdan

|
çok süper olur  |
|
|
|
|
| ERENSEMA |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
erenle karşılaşsam şaşkınlıktan çığlık atardım hemen yanına gidip onun
hayranı olduğumu söylerdim  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Görevli

|
Valla konserde gördüm ama buna karşılaşmak denmez..Eren'im bana bakıp güldüğünde ağlamaya başladım . .Acaba yolda görsem naparım  |
|
|
|
|
|
|