Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?

arvandor
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 16:33 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
erenle karsılassam onu bir cafeye götürürüm sonrada mailini isterim:DVery Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing herkezde mail derdinde Laughing

derin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 12:32 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ne yapııcaam o anki ruh halime bağlı ama çok çok mutlu olucaaam kesinn yani...

yildizkiz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 8, 2006 13:11 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
BOYNUNA ATLARIM ONU ÖPERİM SEVİNÇTEN AĞLARIM BENİM İÇİN Bİ ŞARKI SÖYLEMESİNİ İSTERİM Very Happy Very Happy Sad SONRA HEPSİ GRUBUNUN MSN ADRESLERİNİ İSTERİM ÇÜNKÜ ONLARI ÇOK SEVİYORUM Crying or Very sad :D

..............

SİTE YETKİLİSİ:ARKADAŞIM MSN ADRESİ İSTEMEK YASAK.DUYURULARI

TEKRARDAN OKURMUSUN..... Exclamation Exclamation

kanarya
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 10:33 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ilk once sasirirdim sonra sarilirdim

blueorkide
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 12, 2006 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hiçbişi yapmam Very Happy

ESRA
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 14, 2006 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Cool Shocked Shocked BEN ONU OPMEK ISTERDIM ARKADASLAR BEN 13 YASINDAYIM YAAA Cool Cool Cool Cool VE ONDAN SONRADA SARILIRDIMMMM YA Exclamation Exclamation

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 14, 2006 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Görevli Görevli
ESRA demiş ki:
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Cool Shocked Shocked BEN ONU OPMEK ISTERDIM ARKADASLAR BEN 13 YASINDAYIM YAAA Cool Cool Cool Cool VE ONDAN SONRADA SARILIRDIMMMM YA Exclamation Exclamation

Arkdaşım yaşını düzelttim ok.

music
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 22, 2006 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Üye Üye
ne yapııcaam o anki ruh halime bağlı ama çok çok mutlu olucaaam kesinn yani...

kesinlikle katılıyorum!!!!!!!!!

KuBiSh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 8, 2006 09:53 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
hemen ona doğru koşar kendimi tanıtır sonrada boynuna sarılırım Smile

nida
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
heycan bayılır Laughing Wink Very Happy Surprised Laughing Laughing Wink Very Happy

EndeLeSs
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 11, 2006 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ßence hiÇ ßir $ey oLmaz taßi Sevdiginiz için ßunLar oLuyor Smile)) ßence Oda inSan ßizde inSAnız ßen ilk önce teßrik ederim ßa$arısından DoLayı ondan Sonra tekLifde ßuLunurum Very Happy Cay ßahceSine Gideßilirmiyiz muhabbet ederiz derim Smile oda hayır SaLaK $ey der KeSin Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy:

hepsici14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
onları evime davet ederdim çok güzel bir akşam yemeği hazırlardımve imzasını evimin her köşesine attırırdımmm canım erenim yaa Very Happy Very Happy Very Happy

fatih06
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 24, 2006 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
vala donup kalırdım gerçekten ama bu fazla sürmezdi heralde çünkü elime bu fırsat geçmişken bunu değerlendirmem gerektiğini düşünürüm ve hemen yanına gitmeye çalışırım ve masum bi öpücük kondurmak için izin isterim büyük ihtimallede izin vericektir Smile elimden gelen herşeyi yaparım onu bidaha görebilmek için bidaha göremicemi bilsemde Crying or Very sad

UfuK
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 24, 2006 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
o anı ölümsüzleştirirdim herhalde birde tabi kiss me Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi