| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
| arvandor |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 16:33 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
erenle karsılassam onu bir cafeye götürürüm sonrada mailini isterim:D |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
herkezde mail derdinde  |
|
|
|
|
| derin |
Tarih: Cuma, Eylül 1, 2006 12:32 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ne yapııcaam o anki ruh halime bağlı ama çok çok mutlu olucaaam kesinn yani... |
|
|
|
|
| yildizkiz |
Tarih: Cuma, Eylül 8, 2006 13:11 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
BOYNUNA ATLARIM ONU ÖPERİM SEVİNÇTEN AĞLARIM BENİM İÇİN Bİ ŞARKI SÖYLEMESİNİ İSTERİM SONRA HEPSİ GRUBUNUN MSN ADRESLERİNİ İSTERİM ÇÜNKÜ ONLARI ÇOK SEVİYORUM :D
..............
SİTE YETKİLİSİ:ARKADAŞIM MSN ADRESİ İSTEMEK YASAK.DUYURULARI
TEKRARDAN OKURMUSUN..... |
|
|
|
|
| kanarya |
Tarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 10:33 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ilk once sasirirdim sonra sarilirdim |
|
|
|
|
| blueorkide |
Tarih: Salı, Eylül 12, 2006 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
hiçbişi yapmam  |
|
|
|
|
| ESRA |
Tarih: Perşembe, Eylül 14, 2006 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
BEN ONU OPMEK ISTERDIM ARKADASLAR BEN 13 YASINDAYIM YAAA VE ONDAN SONRADA SARILIRDIMMMM YA  |
|
|
|
|
| HepsiHakan |
Tarih: Perşembe, Eylül 14, 2006 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Görevli

|
Arkdaşım yaşını düzelttim ok. |
|
|
|
|
| music |
Tarih: Cuma, Eylül 22, 2006 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Üye

|
ne yapııcaam o anki ruh halime bağlı ama çok çok mutlu olucaaam kesinn yani...
kesinlikle katılıyorum!!!!!!!!! |
|
|
|
|
| KuBiSh |
Tarih: Pazar, Ekim 8, 2006 09:53 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
hemen ona doğru koşar kendimi tanıtır sonrada boynuna sarılırım  |
|
|
|
|
| nida |
Tarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| EndeLeSs |
Tarih: Çarşamba, Ekim 11, 2006 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ßence hiÇ ßir $ey oLmaz taßi Sevdiginiz için ßunLar oLuyor )) ßence Oda inSan ßizde inSAnız ßen ilk önce teßrik ederim ßa$arısından DoLayı ondan Sonra tekLifde ßuLunurum Cay ßahceSine Gideßilirmiyiz muhabbet ederiz derim oda hayır SaLaK $ey der KeSin    : |
|
|
|
|
| hepsici14 |
Tarih: Pazar, Ekim 22, 2006 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
onları evime davet ederdim çok güzel bir akşam yemeği hazırlardımve imzasını evimin her köşesine attırırdımmm canım erenim yaa  |
|
|
|
|
| fatih06 |
Tarih: Salı, Ekim 24, 2006 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
vala donup kalırdım gerçekten ama bu fazla sürmezdi heralde çünkü elime bu fırsat geçmişken bunu değerlendirmem gerektiğini düşünürüm ve hemen yanına gitmeye çalışırım ve masum bi öpücük kondurmak için izin isterim büyük ihtimallede izin vericektir elimden gelen herşeyi yaparım onu bidaha görebilmek için bidaha göremicemi bilsemde  |
|
|
|
|
| UfuK |
Tarih: Salı, Ekim 24, 2006 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Erenle Karşılaşsanız Ne Yaparsınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
o anı ölümsüzleştirirdim herhalde birde tabi kiss me  |
|
|
|
|
|
|