Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.

pamukkedi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
bencede güzel Smile Smile

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Takımdan Takımdan
Belki başka birine yakışmaz ama Eren olunca her daim yakışıyor Wink

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 01:14 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
kumralken daha güzeldi saçları ama yinede çok güzel Exclamation

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Her türlü süper..

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
kralccc ye katılıyorum

erenANDezgi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Yeni Üye Yeni Üye
soğan kabuğu renginde diye biliyorum ve çok yakışıyor

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
çok güzel,çok yakışıyor

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Erene böylesi daha çok yakışıyor. Ama ben onu her haliyle seviyorum. Zaten sürekli söyledikleri kimseyi taklit etme kendin ol sözüde tam onları anlatıyor. Kendilerine ait bir stilleri var. Ama Eren'in hastasıyım.

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 03:45 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
Eren saçlarının rengini deyişmişmi sanki Question Question Idea

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 13:41 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Takımdan Takımdan
Biraz daha koyu olmuş ve en sonunda kendine yakışan rengi bulmuş diye düşünüyorum...Daha olgun durmuş sanki...

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 14:41 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
güzel bence

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
bencede çok güzel olmuş Very Happy

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
Smile bencede samanyolu daha olgun durmuş ve çok yakışmış(güzele ne yakışmaz ki (herşey yakışır ona))... Smile

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Takımdan Takımdan
Evet ben de dizide fark ettim. Güzel olmuş Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 27, 2008 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Takımdan Takımdan
Evet çok güzel omuş ya ...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
6. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi