| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
| pamukkedi |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
bencede güzel  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Takımdan

|
Belki başka birine yakışmaz ama Eren olunca her daim yakışıyor  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 01:14 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
kumralken daha güzeldi saçları ama yinede çok güzel  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Salı, Mart 11, 2008 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| erenANDezgi |
Tarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
| soğan kabuğu renginde diye biliyorum ve çok yakışıyor |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Erene böylesi daha çok yakışıyor. Ama ben onu her haliyle seviyorum. Zaten sürekli söyledikleri kimseyi taklit etme kendin ol sözüde tam onları anlatıyor. Kendilerine ait bir stilleri var. Ama Eren'in hastasıyım. |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 03:45 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
Eren saçlarının rengini deyişmişmi sanki  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 13:41 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Takımdan

|
| Biraz daha koyu olmuş ve en sonunda kendine yakışan rengi bulmuş diye düşünüyorum...Daha olgun durmuş sanki... |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 14:41 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
bencede çok güzel olmuş  |
|
|
|
|
| gizem15 |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
bencede samanyolu daha olgun durmuş ve çok yakışmış(güzele ne yakışmaz ki (herşey yakışır ona))...  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Takımdan

|
Evet ben de dizide fark ettim. Güzel olmuş  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, Mart 27, 2008 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Takımdan

|
| Evet çok güzel omuş ya ... |
|
|
|
|
|
|