Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Her türlü saç rengi yakışıyor fakar en çok kızıl dalgalı saçları güzel oluyor.

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 5, 2007 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
bana göre en çok kızıl

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
saç rengi çok yakışıyor kensidisineee güzel yani

barbies
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Yeni Üye Yeni Üye
saç rengi çok güzel çokta yakışıyor.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

eRoSHySeyMa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 9, 2007 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Yeni Üye Yeni Üye
Ben erenin saç rengine bayılıyorum süper bir renk saç şeklide süper büyüyünce bende öyle yapıcam Very Happy Wink

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
şimdiki saç rengi çok güzel sakın değiştirmesin Laughing Laughing

yares
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 10:52 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Yeni Üye Yeni Üye
Embarassed Embarassed erenin saçının hastasıyım onu çok beğeniyorum en çok onu grupta saçları dalgalı ve doğalken süperr Razz Razz Razz Wink

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Güzel...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Güzel saçları var ama bence kumralken daha güzeldi saçları ama yine de çok güzel saçları var tabi kendi de öyle...

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
saç rengi kendisine çok yakışıyor

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Görevli Görevli
Saç rengine bayılıyorum süper yaaa.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 4, 2008 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dalgalı ve doğal Razz

yoshy931907
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 13, 2008 01:09 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Yeni Üye Yeni Üye
kızıl da çok yakışıyor ama "BİR" in kapağındaki gibi açık kumral daha şirin duruyor bence Razz

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 13, 2008 12:34 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben saçlarına hayranım.Diyecek laf bulamıyorum yani ne diyebiliriz ki?? Razz Razz

balsuratum
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 13, 2008 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
bencede erenin saçları çok güzel

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 14, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
evet saçları bence de ççoookk tatlı...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi