| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
| gozdeveeren |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Takımdan

|
Olsun yahu benim aşkıma herşey yakışır..  |
|
|
|
|
| SLYWER |
Tarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 14:46 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Perşembe, Kasım 1, 2007 09:39 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Perşembe, Kasım 1, 2007 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bayılıyorum onun o turuncu turuncu saçlarına!! |
|
|
|
|
| erenceren |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
eren'e zaten her saç rengi yakışıyor  |
|
|
|
|
| merwe05 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
ben eski saç rengini daha çok seviyodum bence şimdiki hali ona pek yakışmıyor  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| bahcevan |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
hastayım onun saçlarına bayılıyorum  |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 00:26 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| bahcevan |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
tek kelimeyle süper normale dönüyoruz  |
|
|
|
|
| elifnazzz |
Tarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 01:34 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
| çok tatlı ya her renk yakışır ona |
|
|
|
|
| erenfan |
Tarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 09:45 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Takımdan

|
bence çok çok iyi gayet güzel çok çok yakışıyor bence...
 |
|
|
|
|
| iremeren41 |
Tarih: Pazar, Aralık 2, 2007 23:42 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
| ona her saç rengi yakışıyor zaten |
|
|
|
|
|
|