| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
| gakagunduz |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 13:03 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
| ne renk olsa yakışır mavi bile... |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Takımdan

|
Bence yakışır  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence yakışmaz güzelliği ortaya çıkmaz gözünün rengi belli olmaz |
|
|
|
|
| yoshyorcun |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 04:34 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
| en güzel saç onun ve yaseminin |
|
|
|
|
| SXSXSXSXSXSXSXS |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 09:31 - Mesaj konusu: erenin saç rengi |
|
|
Yeni Üye

|
ben erenin saç rengine bayılıyorum zaten benimkine çok benziyor  |
|
|
|
|
| esra19 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
| Çok güzel bence yakışıyor |
|
|
|
|
| zeynoeren |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| saesad |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Salı, Temmuz 29, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| SXSXSXSXSXSXSXS |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
bayılıyorum valla erenin saç rengine çok ama çok güzel  |
|
|
|
|
| saesad |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
| harika bir saç rengi var. |
|
|
|
|
| Oguzhancan |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
| Eren saçının nasıl güzel olacağını gayet iyi biliyor bence. Turuncuyken süper, bazen biraz kıvırcık saçları bazen düz bazen turuncu gibi değilde farklı bir renk. Ama ben herzaman bayılıyorum. |
|
|
|
|
| xXerencennetXx |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 00:31 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
| süper şu anda hele ibo show'da acayip süperdi ama diğer saç renklerinin de hakkını vermek lazım güzele ne yakışmaz:D |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 08:52 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| muhteşem saçları var..... |
|
|
|
|
|
|