| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 09:14 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
| Bencede böyle kalsın saçı fakat diğer renkler ona yakışır mı sizce?belki onun saça siyah gidebilir ama saçı kesinlikle böyle kalsın. |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 13:10 - Mesaj konusu: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
| onun saç rengine bitiyorumm |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Benim profil resmimdeki rengine hasta oluyorum. |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Zaten Eren'in kendi saç rengi şuandaki rengiymiş.Sadece arada gölgeler varmış.Ben bu rengine bayılıyorum.Hep böyle kalsın  |
|
|
|
|
| bliss |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ona çok yakışıyor.  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Zaten Eren'in kendi saç rengi şuandaki rengiymiş.Sadece arada gölgeler varmış.Ben bu rengine bayılıyorum.Hep böyle kalsın
evet hepsibocugu heygirlde yazıyor |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Salı, Temmuz 1, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Benim AŞKIM her zaman her şekilde ve şartta çok güzel. İtirazı olan var mı? Olacağını sanmıyorum.  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 00:53 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Güzel işte yahu...Nasıl olursa olsun süper işte bu kız.Yani ben kız olmama rağmen bayılıyorum bu kıza... |
|
|
|
|
| xxYoshyqoliqxx |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 11:35 - Mesaj konusu: süperrr |
|
|
Yeni Üye

|
ya bence süper çok yakışıyor
---
Moderatör Notu : (devrem)
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir..! |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 12:41 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence de bu hali güzel hiç değiştirmesin  |
|
|
|
|
| kardelen00 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
| Bence harika bir saç rengi var! |
|
|
|
|
| SXSXSXSXSXSXSXS |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 08:37 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
| Bence ona çok yakışıyor. O zaten güzel olduğu için ona her saç modeli yakışır. |
|
|
|
|
| SXSXSXSXSXSXSXS |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
bence erenin saç rengi ona çok yakışıyor zaten güzele ne yakışmazki  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bencede yakışıyor.çok güzel |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
evet şaç rengi çok güzel ona çok yakışıyor ben ona bir şiir yazdım saç rengiyle ilgili yazmak istiyorum buraya
erenim saç rengin çok güzel
sana yakışıyor
değiştirme bu rengi
çünkü bu renk seni simgeliyor.
ARKADAŞLAR OLMUŞ MU ŞİİRİM  |
|
|
|
|
|
|