Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 09:14 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
Bencede böyle kalsın saçı fakat diğer renkler ona yakışır mı sizce?belki onun saça siyah gidebilir ama saçı kesinlikle böyle kalsın.

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 13:10 - Mesaj konusu: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
onun saç rengine bitiyorumm

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim profil resmimdeki rengine hasta oluyorum.

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Zaten Eren'in kendi saç rengi şuandaki rengiymiş.Sadece arada gölgeler varmış.Ben bu rengine bayılıyorum.Hep böyle kalsın Smile

bliss
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ona çok yakışıyor. Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Zaten Eren'in kendi saç rengi şuandaki rengiymiş.Sadece arada gölgeler varmış.Ben bu rengine bayılıyorum.Hep böyle kalsın

evet hepsibocugu heygirlde yazıyor

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim AŞKIM her zaman her şekilde ve şartta çok güzel. İtirazı olan var mı? Olacağını sanmıyorum. Smile

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 00:53 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Güzel işte yahu...Nasıl olursa olsun süper işte bu kız.Yani ben kız olmama rağmen bayılıyorum bu kıza...

xxYoshyqoliqxx
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 11:35 - Mesaj konusu: süperrr
Yeni Üye Yeni Üye
ya bence süper çok yakışıyor Very Happy

---
Moderatör Notu : (devrem)

Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir..!

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 12:41 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence de bu hali güzel hiç değiştirmesin Very Happy Wink

kardelen00
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Yeni Üye Yeni Üye
Bence harika bir saç rengi var!

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 08:37 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Yeni Üye Yeni Üye
Bence ona çok yakışıyor. O zaten güzel olduğu için ona her saç modeli yakışır.

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Yeni Üye Yeni Üye
bence erenin saç rengi ona çok yakışıyor zaten güzele ne yakışmazki Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede yakışıyor.çok güzel

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet şaç rengi çok güzel ona çok yakışıyor ben ona bir şiir yazdım saç rengiyle ilgili yazmak istiyorum buraya
erenim saç rengin çok güzel
sana yakışıyor
değiştirme bu rengi
çünkü bu renk seni simgeliyor.

ARKADAŞLAR OLMUŞ MU ŞİİRİM Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
11. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi