| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
| yoshyciseyhan |
Tarih: Cuma, Nisan 18, 2008 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
saç rengi ona yakışıyor(güzele ne yakışmaz ) |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cuma, Nisan 18, 2008 16:34 - Mesaj konusu: Eren'in saçı nasıl? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bu renk süper olmuş,çok yakışmış  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ya aslında ben neden saçını değiştirdiğini bilmiyorum ama buda güzel olmuş. Kızılken dahada güzeldi. |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 08:42 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
ya bana göre ona her saç rengi ve modeli yakışıyor..  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 19:31 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Eeee güzele ne yakışmaz...  |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 13:40 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| şu anki rengi yakışıyor bence ama her renk yakışır tabikide dediğiniz gibi sonuçta güzele ne yakışmaz |
|
|
|
|
| TwoBaHeps1 |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 18:38 - Mesaj konusu: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bence önceki karamelimsi saç rengi daha güzeldi yani belkide hep bu saç rengini fönlü kullandığı için yadırgıyorum ama bir dalgalı haliyle çıksa karşımıza fikrim değişebilir  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 08:23 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| sevimaksu |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
| Bende Eren'in saçlarına bayılıyorum çokhoş kısacası ona herşey yakışıyor... |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Eski rengi daha iyi gibiydi ama çoğunluk iyi diyor. Bencede iyi. Kötü değilde. Olsun. Eskisi gibi olsaydı daha güzel olurdu. Eee ne demişler güzele ne yakışmaz. |
|
|
|
|
| erendeniz537 |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 18:11 - Mesaj konusu: eren |
|
|
Yeni Üye

|
Erenin eski saç rengi daha güzeldi...Fakat bu saç modeli de harika
---
Edit: MaNZaRa
Şaç değil saç
Lütfen Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyurularını okuyunuz. |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 23:42 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Tabi canım. Biz kötü demiyoruz ki. Diğer bütün arkadaşlarım diyor ya GÜZELE NE YAKIŞMAZ diye. |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, May 5, 2008 20:49 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tek kelimeyle muhteşem ya...  |
|