| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben kız değilim anlamam kesim filan ama görünüşte rengide şeklide çook süper. Hastasıyım ERENin.   |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bu yeni şaç rengi ve modeli çok yakışmış ana süper olmuş  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bende öyle diyorum işte. Bu güzel başkası gibi yapıp değiştirmesin bu EREN e çok yakışıyor. |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Pazar, Nisan 6, 2008 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
harika! ve ayrıca koyu renkli olunca daha güzel oluyor  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 02:08 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
bencede harika oldu  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 10:47 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| eski halinden daha güzel öylede çok güzeldi ama böyle bir başka güzel |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| Yoshy98 |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 18:38 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Yav ben erenin saçlarını acayip beğeniyorum ya..Bu hali süper.. |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
sanki kızılken daha güzeldi.  |
|
|
|
|
| OrHaNnN |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Üye

|
| Bencede bu yeni saçı daha güzel. |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, Nisan 17, 2008 17:14 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Demin canlı yayındaki konserde Eren'in saçı röfleliydi... Yani ilk çıktıkları zamanki saçına benziyor...  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Perşembe, Nisan 17, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet Sena'cım En iyisi bu hali ama önceki de güzeldi... |
|
|
|
|
| Osmankaygan |
Tarih: Perşembe, Nisan 17, 2008 17:25 - Mesaj konusu: Eren'nin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Eren'nin koyu siyah ve açık sarı saçlı halini görmek isterdim. |
|
|
|
|
| ErenKolikZls |
Tarih: Cuma, Nisan 18, 2008 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım. |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
|
|