| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Erenin Doğum Günü |
| Rosicky777 |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 13:43 - Mesaj konusu: Erenin Doğum Günü |
|
|
Yeni Üye

|
| Arkadaşlar Erenin doğum gününde ne yapacağız |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Daha önce bir doğumgününde site ana sayfasına balonlar eklenmişti.Çok da güzel olmuştu.Bence bunu tekrar yapabiliriz ama başka fikirleri olan arkadaşlara da sormak lazım tabi.
 |
|
|
|
|
| 07okan07 |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Yeni Üye

|
| bence güzel akrostis şiir yazabilen varsa benim gibi yazıp gönderelim herkesin şiiri site giriş sayfasında güzelce balonların arasında yayınlansın bence harika olur sizin önerileriniz ne |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ama arkadaşlar şöyle bir şey var.Eren onları okuyacak mı?Aslında keşke böyle oturduğu yeri bilseydikte.Kapının önünde böyle çiçekler ve hediyeler koysak.Ne güzel olurdu...Ama imkansız olan şeyleri de istemek biraz En iyisi sizin söylediğniz gibi yapmak  |
|
|
|
|
| 07okan07 |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Yeni Üye

|
| belki oturduğu yeri bulabilirim ama bunu istesekte yapamayız özellikle ben yani ben antalya'da oturuyorum ama dediğim gibi bulabilirim ancak bu seferde özel yaşama karışmak gibi rontgencilik gibi bişi olur |
|
|
|
|
| mrveren |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Yeni Üye

|
| arkadaşlar sizce eren bizim yazdıklarımızı okuyomudur ki? |
|
|
|
|
| hepsimyoshyim |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 21:47 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ya çok etkileyici bir şey olsun mesela bir pasta erenin resmi üstünde iyiki doğdun yazıyor ortasında da gruphepsi.org yazsın ama bu bir resim olsun sanki buranın yayınladığı normal bir resim gibi nasıl?  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 21:57 - Mesaj konusu: Re: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
maximilian demiş ki: Daha önce bir doğumgününde site ana sayfasına balonlar eklenmişti.Çok da güzel olmuştu.Bence bunu tekrar yapabiliriz ama başka fikirleri olan arkadaşlara da sormak lazım tabi.

balon yerine yazılar düşse yani "doğum günün kutlu olsun Eren!" gibi güzel olurdu bir de Eren'in resimleri olsun anasayfada ya da sitemizin tanıtım videoları var Eren için www.gruphepsi.org sitesi olarak bir video hazırlayabilirz youtube üyelikleri olan arkadaşlar da videoyu siteye gönderir...
ben bunları düşündüm şimdilik  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Takımdan

|
evet balonlar ekleyebiliriz anasayfaya. bir de evet Eren için video yapabiliriz bence güzel bir fikir gizem  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Takımdan

|
sağol canım ama bu sefer balonlar eklemeyelim anasafyada Eren resimleri olsun bir de güzel bir müzik çalsın güzel olmaz mıydı  |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| olurda bunu anca siz yada adminler yapabilrir bence de harika olur video da yaptıkmı eren için |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bence de gizem harika bir fikir ama yinede Eren için bir video hazırlayalım...Bende hazır bir tane var..Eğer isterseniz onu yollayabilirim Eren'in doğum gününde... |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| neler var içinde ne gibi şeyler koydun biraz bahset güzelse gönder tabiki |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Takımdan

|
bence yeni yapalım çünkü kimin kutladığının belli olması için sitemizin adının olması lazım derim ben  |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| evet mesela en sonda sitemizin adını geçirelim |
|