Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenin Doğum Günü

Rosicky777
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 13:43 - Mesaj konusu: Erenin Doğum Günü
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar Erenin doğum gününde ne yapacağız

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Daha önce bir doğumgününde site ana sayfasına balonlar eklenmişti.Çok da güzel olmuştu.Bence bunu tekrar yapabiliriz ama başka fikirleri olan arkadaşlara da sormak lazım tabi.
Wink Cool

07okan07
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Yeni Üye Yeni Üye
bence güzel akrostis şiir yazabilen varsa benim gibi yazıp gönderelim herkesin şiiri site giriş sayfasında güzelce balonların arasında yayınlansın bence harika olur sizin önerileriniz ne

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ama arkadaşlar şöyle bir şey var.Eren onları okuyacak mı?Aslında keşke böyle oturduğu yeri bilseydikte.Kapının önünde böyle çiçekler ve hediyeler koysak.Ne güzel olurdu...Ama imkansız olan şeyleri de istemek biraz Crying or Very sad Crying or Very sad En iyisi sizin söylediğniz gibi yapmak Very Happy Very Happy

07okan07
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 7, 2007 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Yeni Üye Yeni Üye
belki oturduğu yeri bulabilirim ama bunu istesekte yapamayız özellikle ben yani ben antalya'da oturuyorum ama dediğim gibi bulabilirim ancak bu seferde özel yaşama karışmak gibi rontgencilik gibi bişi olur

mrveren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar sizce eren bizim yazdıklarımızı okuyomudur ki?

hepsimyoshyim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 21:47 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ya çok etkileyici bir şey olsun mesela bir pasta erenin resmi üstünde iyiki doğdun yazıyor ortasında da gruphepsi.org yazsın ama bu bir resim olsun sanki buranın yayınladığı normal bir resim gibi nasıl? Wink

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 21:57 - Mesaj konusu: Re: Gülçin
Takımdan Takımdan
maximilian demiş ki:
Daha önce bir doğumgününde site ana sayfasına balonlar eklenmişti.Çok da güzel olmuştu.Bence bunu tekrar yapabiliriz ama başka fikirleri olan arkadaşlara da sormak lazım tabi.
Wink Cool

balon yerine yazılar düşse yani "doğum günün kutlu olsun Eren!" gibi güzel olurdu bir de Eren'in resimleri olsun anasayfada ya da sitemizin tanıtım videoları var Eren için www.gruphepsi.org sitesi olarak bir video hazırlayabilirz youtube üyelikleri olan arkadaşlar da videoyu siteye gönderir...
ben bunları düşündüm şimdilik Rolling Eyes

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
evet balonlar ekleyebiliriz anasayfaya. bir de evet Eren için video yapabiliriz bence güzel bir fikir gizem Wink

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
sağol canım ama bu sefer balonlar eklemeyelim anasafyada Eren resimleri olsun bir de güzel bir müzik çalsın güzel olmaz mıydı Question Rolling Eyes Wink

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
olurda bunu anca siz yada adminler yapabilrir bence de harika olur video da yaptıkmı eren için

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de gizem harika bir fikir ama yinede Eren için bir video hazırlayalım...Bende hazır bir tane var..Eğer isterseniz onu yollayabilirim Eren'in doğum gününde...

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
neler var içinde ne gibi şeyler koydun biraz bahset güzelse gönder tabiki

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
bence yeni yapalım çünkü kimin kutladığının belli olması için sitemizin adının olması lazım derim ben Wink

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet mesela en sonda sitemizin adını geçirelim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat