Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenin Doğum Günü

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Görevli Görevli
evet ya ulaşmak zor iş berkanın da dediği gibi süperman olmak gerek

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Görevli Görevli
keşke ulaşmanın bir yolu olsa ama zor görünüyor biraz Confused Crying or Very sad Sad

mortalberk
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Yeni Üye Yeni Üye
bencede size katılıyorum

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
cimcimedilan demiş ki:
Ama arkadaşlar şöyle bir şey var.Eren onları okuyacak mı?Aslında keşke böyle oturduğu yeri bilseydikte.Kapının önünde böyle çiçekler ve hediyeler koysak.Ne güzel olurdu...Ama imkansız olan şeyleri de istemek biraz Crying or Very sad Crying or Very sad En iyisi sizin söylediğniz gibi yapmak Very Happy Very Happy
benim tek bildiğim leventte oturduğu...

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
Bende levent'te oturduğunu biliyorum kafaya taksam Levent'i didik didik ararım Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Görevli Görevli
berkanyoshy demiş ki:
Bende levent'te oturduğunu biliyorum kafaya taksam Levent'i didik didik ararım Very Happy

bende leventte oturduklarını biliyorum ve bende levente çok çok yakın bir yerde oturuyorum bened berkan gibi kafaya taksam onları bulurum herhalde

mertto
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Yeni Üye Yeni Üye
bence www.gruphepsi.org lu olarak bir parti yapalım iyi fikir değilmi Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Görevli Görevli
mertto demiş ki:
bence www.gruphepsi.org lu olarak bir parti yapalım iyi fikir değilmi Wink
ama senin gibi burdaki herkes istanbulda oturmuyor ki.mesela ben izmirde oturuyorum nasıl geleceğim Confused Question

---
Düzenleme yöneticiler tarafından :
Lütfen mesajlarınızda Duyuru ve Kurallara uyunuz.

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 10:31 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
ama ben biliyorum 19 mayıs

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 18, 2007 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
Ah bi görsem onu dünyayı satın alırdım.Şans işte olmuyor Sad

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 18, 2007 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hehe Very Happy

psikohepsiyasin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
19 Mayıs Türk dünyamız adına önemli bi gündür çok şanslısın Eren

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
eğer doğumgününü kastediyorsan eren 19 mayısta değil 18 mayısta doğdu. Wink

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
haklısın darkangell ben de tokatta otruyorum benim yolum daha uzun Confused Confused

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Görevli Görevli
ya bende 4.leventte oturuyorum.yani levente çok yakın.erenin evinin adresini bilsem hemen gidip onunla tanışırım.ama ev adresini bilmiyorum

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi