Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenin Doğum Günü

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun bitanemm.... Wink

merve0and0eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
Alıntı:
Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun bitanemm....

evet ama genede kutlu olsun

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
Eren'im, birtanem, Seni kendimden çok seviyorum.Doğum günün kutlu olsun (Ah OKS ah! Sevdiğimizin doğum gününü bile unutturdun ya..)

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
iyiki doğdun eren

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Yeni Üye Yeni Üye
bence eğer yapabiliyorsak ona erene şiir bölümünde yazdığımız şiirleri ana sayfa yapmalarını isteyebiliriz eğer kendimiz yapıcaksak ona birsürü yorum yazalım.veya sitenin ana sayfasınabalon ekletebiliz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Görevli Görevli
Erenin doğum günü geçti zaten canım lütfen başlıkları hortlatmayalım.. Wink Confused

Önümüzdeki seneye inşallah... Very Happy

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 10:31 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Seneye ben ne yapacağımı buldum mektup göndereceğim Erene kesin okur

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi