Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenin Doğum Günü

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 15:06 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
Eren doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.Sen her şeyin en güzeline layıksın.Yeni yaşın hayırlı ve uğurlu olsun...İyi ki doğdun...

pinnu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
eren doğumgünün kutlu olsun.nice mutlu yıllara.hayırlı yaşlar... Smile

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Doğum günün kutlu olsun Eren yeni yaşın sana uğur getirsin...

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 16:41 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Doğum günün kutlu olsun meleğim...

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Doğum günün kutlu olsun Eren'im Smile

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 18:07 - Mesaj konusu: Erenin Doğum Günü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Doğum günün kutlu olsun aryıca böyle bir meleği Dünya'mıza kazandırdığı için ANNESİNE DE teşekkür ederim(zzz) Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bu da hediyem;

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
Eren' im bir tanem iyi ki doğdun. İyi ki varsın, iyi ki bizimlesin ve iyi ki HEPSİ' desin. Doğum günün kutlu olsun Eren. Nice yıllara Smile

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Görevli Görevli
Eren'im,bebeğimm!!
Öncelikle seni çok ama çok sevdiğimi söyleyerek sözüme başlamak istiyorumm!!
Sen benim için çok değerli bir varlıksınn,yokluğunda onsuz yapamayacağım TEK şeysin sen!!
Ve seni tanıdığımdan beri aklımdan çıkmayan; biricik,masum bir meleksin sen!
Son olarak iyiki doğdun,iyiki varsın,iyiki seni tanımışım ve iyiki benimlesin birtanemm!!
Seni Çok Seviyorumm..!

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
Vaaayy...
İlayda, yaptığın bu şey çok güzel olmuş Laughing
Çok beğendim inşallah Eren okur!! Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Görevli Görevli
Teşekkür ederim canım..Smile
Bir umut belki okur:D

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 08:34 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
Dün açamadım.Doğum günün kutlu olsun EREN.Nice mutlu yıllara!Dilerim yeni yaşın sağlıklı,mutlu,sevdiklerinle,hayranlarınla Very Happy KISACASI HEPSİ İLE geçer.Mutlu Yıllar!

Belki okuyordur ne dersiniz

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 11:05 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Okuyordur okuyordur..
Gülmek senin için bir tutku olsun..
Bir gün ağlarsan o da mutluluk olsun...
Doğum günün kutlu olsun...
İyiki doğdun Eren.. İyiki varsın..

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben dün akşam açamadım. AŞKIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
Şİmdiden doğum günü kutlu olsun

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
11. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi