Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenin Doğum Günü

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 11, 2007 13:31 - Mesaj konusu: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bu sefer balon yerine anasayfada iyiki doğdun eren yazılı renkli kalpler olsun şiirlerde fena fikir değil video da olsun ve bencede sonunda sitemizin adı yazsın

Ahmet1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 12, 2007 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
bi fikrim yok ama mutlaka güzel bi şeyler hazırlamamız lazım

cemrekolikk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 12, 2007 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
Bence photoshop falan kullanmaya bilenler,yapabildikleri kadar güzel olan indexler hazırlasın,forumda yayınlansın bizde seçelim Rolling Eyes

AnGeL51
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Yeni Üye Yeni Üye
ya arkadaşlar erenin doğum günü ne zamandı???? Question

ant67
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 00:02 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Yeni Üye Yeni Üye
ya bence her şeyden çok farklı olmalı benim fikirlerimde aynı ama daha değişik bi şey gereklii fikri olan cevap yazsın
Question

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 11:21 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
diyorum ki site başında aramızdan birisi bi pasta resmi bulalım eren resmi bulalım .site başına koyalım.bolanlarıda pastanın üstüne koyalım en üste renli olarak eeerrreeennn yazsın nasıl? Question

cemrekolikk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 15:47 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
ben çok güzel bir index hazırlıyorum Wink

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
arkadaşlar fikrim nasıl

TayfunN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 12:25 - Mesaj konusu: MERHABA ARKADAŞLAR
Yeni Üye Yeni Üye
Bende eren hayranıyım aranıza katılabilirmiyim doğumgünü muhabbeti varmış bir katkım olursa sevinirim. Very Happy

09ceza09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 13:05 - Mesaj konusu: erenin doğum günü
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar bence de şiir yazalım. Eren'e sevgimizi gösterelim. :)

---
Admin Notu :
Lütfen site duyuru ve kurallarını okuyunuz. Türkçemize sahip çıkalım.
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
arkadaşlar biz bazı şeyler düşündük paylaştık ama adminlerimizden moderatörlerimizden birşey çıkmadı acaba fikirler beğenilmedi mi ? Rolling Eyes Sad

prensess96
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 14:47 - Mesaj konusu: erenn doğum günü
Yeni Üye Yeni Üye
şöyle bi resim nasıl?
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazılım.

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
ben aslında oturduğu semti biliyorum ama siteye söyleyemem

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilecikli demiş ki:
evet mesela en sonda sitemizin adını geçirelim

sitemizin adı da olsun ama üyelerimizin adı da olsun ve de erenin doğum gününün olduğu gün tüm arkadaşlar avatarlarına erenin resmini koysun ilginç fikirler çıkıyor ve çıkmaya devam ediyyor

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
elma demiş ki:
evet balonlar ekleyebiliriz anasayfaya. bir de evet Eren için video yapabiliriz bence güzel bir fikir gizem Wink
bencede elma Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi