Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Erenin Doğum Günü

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İstanbuldaki FUNlar kabul ederlerse ERENi bulmak kolay olur. Ama İstanbul FUNlarını ikna etmek gerek.

kaanka777
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 00:53 - Mesaj konusu: erennnn
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar ben ist'ten yeni üye oldum erene hediye vermek için en gönüllüyüm
ama nasıl bulacağız. Ayrıca 24 mayıs ta konserdeyim en kötü orada birşey yapalım.

---
Düzenleme:devrem

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 13:01 - Mesaj konusu: Eren'in doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper ya son bir gün dındın dındın Laughing

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 14:03 - Mesaj konusu: Eren ~ Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
peki size birşey soracağım diyelimki bu istanbuldaki fanlar bunu kabul ettiler eren'e ne alınacak ve onu nerden bulupda ona vereceğiz? bana lütfen cevap verin

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Hediyeyi sete götürseler olmaz mı?

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayatımın anlamlarından Eren'imin doğum gününe çok az kaldı.Onun yanında olup doğum gününü kutlamayı o kadar çok isterdim ki...Ama imkansız olduğunu biliyorum.Birtanem yarın girmeyebilirim...SBS yüzünden internet artık kısıtlı bana. Sad Bu yüzden doğum gününü şimdiden kutluyorum.Şu an İstanbul´da olsaydım emin ol ki seni bulmak için elimden ne geliyorsa yapardım.Doğum günün kutlu olsun canım ablam...!İyi ki doğdun...İyi ki varsın...

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
kaanka777 Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 01:53
arkadaşlar ben ist'ten yeni üye oldum erene hediye vermek için en gönüllüyüm
ama nasıl bulacağız. Ayrıca 24 mayıs ta konserdeyim en kötü orada birşey yapalım.

Evet bu arkadaşımız gönüllü. Arkadaşım gönlünden ne geçerse bir şey al. Yalnız tek başına yapma bunu. İstanbul FUNlarını bul ve beraber yapın. Ve şeyma nın dediği gibi hiç bulamadık derseniz sete gidip sette verin. Bu benim fikrim. Bana katılan varmı arkadaşlar?

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
ben katılıyorum sana driftking42

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
Şu an 18 Mayıs, fakat saat 00.44. Erenciğim sana hediyeni gösteriyorum. Umarım görürsün canım. Sana elimle bir hediye vermeyi o kadar çok isterdim ki! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EREN ABLAM!
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

cemrecionur
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Yeni Üye Yeni Üye
Bugün 18.052008 erenin dogum günü İYİKİ DOGDUN EREN abla....Dogum günün kutlu olsun.....

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 10:02 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
.....................♥..♥..♥........♥..♥..♥
..................♥.........♥.....♥.........♥
.................♥.............♥.............♥
.................♥......HePsI&EREN.....♥
...................♥...........♥...........♥
.....................♥.........♥.........♥
........................♥......♥......♥
.............................♥..♥..♥
................................♥

iyiki doğdun Eren Abla...
iyiki varsın!!! iyiki seni tanımışım!!!
Sana hayatın boyunca mutluklar dilerim Wink

EREN

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 10:24 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
iyi ki doğdun eren abla seni çok seviyorum sana hediye almak ve kendi ellerimle vermek isterdim ama malum olmadı işte TEKRARDAN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE YILLARA

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 10:27 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
Eren aşkım,doğum günün kutlu olsun hayatım.
Seni çook seviyorum.Yanında olupta sana bir hediye vermeyi o kadar çok isterdim ki..

Her zaman kalbimdesin..
You are in my heart.

E
ER
ERE
EREN
ERE
ER
E

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 10:34 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Takımdan Takımdan
23 mutluluk ve başarı dolu sene... Ve şimdi 24.sü... Bu yeni yaşında da sana mutluluk ve başarı dilerim Eren... Unutma ki seni her zaman çok seven ve şu anda yanında olabilmek için çıldıran fanların var... İyi ki doğdun İyi ki varsın Eren'cim Razz

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 10:43 - Mesaj konusu: Cevap: Erenin Doğum Günü
Üye Üye
doğum günün kutlu olsun eren abla nice yıllara hep mutlu ol ve gül sana gülmek çok yakışıyor.(bugün senin yanında olmayı çok isterdim) Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi