Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM  
14%
  [ 50 ]  14%

UMURSAMAZDIM  
1%
  [ 5 ]  1%

İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM  
14%
  [ 51 ]  14%

HERKESE HAVA ATARDIM  
13%
  [ 46 ]  13%

BAYILIRDIM  
56%
  [ 199 ]  56%

Toplam Oylar : 351
berrin88
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 9, 2007 13:31 - Mesaj konusu: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
EREN YANINIZDAKİ BİNAYA TAŞINSAYDI İLK TEPKİNİZ NE OLURDU?

ben bayılacak duruma gelirdim Laughing Wink Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 9, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Görevli Görevli
valla cemreye ne yaparsam işte aynısını yapardım...

ilkaycihan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 11, 2007 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
kafayı yerdim heralde

denizdeboran
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 04:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
ilk önce şaşırır ve sonra da hayran hayran bakardım hatta misafirliğe gitmek için bahane bulurdum ve GÜLÇİN ile tanıştırmasını isterdim...

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Takımdan Takımdan
Valla ben kesin hava atardım. Very Happy Wink

ZeuS206
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben ziyaret ederdim Surprised Smile Laughing Razz

Xeba
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 01:14 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben önce bayılırdım... Sonra da herkese hava atardımm. Bu arada, bunu Eren başlığına koysaydınız. Bu Gülçin in ya. Ama neyse... Laughing Laughing

chileq
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 12:40 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
ilk önce bayılırdım daha sonra henmen tanışmaya giderdim tabi konuşabilirsem.ama nerde bende o şans Sad

sympatic22
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
ya bilmiyorum ki... eğer eren benim yan komşum olsaydı ne yapardım bilmiyorum ama anlatılamaz bi duygu olurdu heralde...

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 16:07 - Mesaj konusu: EREN YANINIZDAKİ BİNAYA TAŞINSAYDI İLK TEPKİNİZ NE OLURDU?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bayılırdım kesinlikle Very Happy

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Takımdan Takımdan
sevinçten dilim tutulurdu konuşamazdım Exclamation

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 10:54 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Takımdan Takımdan
Xeba demiş ki:
Ben önce bayılırdım... Sonra da herkese hava atardımm. Bu arada, bunu Eren başlığına koysaydınız. Bu Gülçin in ya. Ama neyse... Laughing Laughing

bu zaten Eren başlığında Wink Ama bizim karşı binamıza falan taşınmaz bu yüzden kendime umut vermiyorum Crying or Very sad

En son dangergirl tarafından Cumartesi, Haziran 16, 2007 15:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bayılır ayılır ziyarete giderdim Laughing

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
herhalde pek sıkmazdım ama yanından ayrılmayı da pek düşünmezdim.

yaprakhepsieren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 17, 2007 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
bayılırdım. onu görmek için camlardan içeri girmezdim. Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi