| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
| NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM |
| [ 50 ] 14% |
| |
| UMURSAMAZDIM |
| [ 5 ] 1% |
| |
| İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM |
| [ 51 ] 14% |
| |
| HERKESE HAVA ATARDIM |
| [ 46 ] 13% |
| |
| BAYILIRDIM |
| [ 199 ] 56% |
| |
Toplam Oylar : 351 |
|
| berrin88 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 9, 2007 13:31 - Mesaj konusu: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
EREN YANINIZDAKİ BİNAYA TAŞINSAYDI İLK TEPKİNİZ NE OLURDU?
ben bayılacak duruma gelirdim  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cumartesi, Haziran 9, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Görevli

|
| valla cemreye ne yaparsam işte aynısını yapardım... |
|
|
|
|
| ilkaycihan |
Tarih: Pazartesi, Haziran 11, 2007 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| denizdeboran |
Tarih: Salı, Haziran 12, 2007 04:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| ilk önce şaşırır ve sonra da hayran hayran bakardım hatta misafirliğe gitmek için bahane bulurdum ve GÜLÇİN ile tanıştırmasını isterdim... |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, Haziran 12, 2007 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Takımdan

|
Valla ben kesin hava atardım.  |
|
|
|
|
| ZeuS206 |
Tarih: Salı, Haziran 12, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| Xeba |
Tarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 01:14 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
Ben önce bayılırdım... Sonra da herkese hava atardımm. Bu arada, bunu Eren başlığına koysaydınız. Bu Gülçin in ya. Ama neyse...  |
|
|
|
|
| chileq |
Tarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 12:40 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
ilk önce bayılırdım daha sonra henmen tanışmaya giderdim tabi konuşabilirsem.ama nerde bende o şans  |
|
|
|
|
| sympatic22 |
Tarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| ya bilmiyorum ki... eğer eren benim yan komşum olsaydı ne yapardım bilmiyorum ama anlatılamaz bi duygu olurdu heralde... |
|
|
|
|
| BUSE1993 |
Tarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 16:07 - Mesaj konusu: EREN YANINIZDAKİ BİNAYA TAŞINSAYDI İLK TEPKİNİZ NE OLURDU? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bayılırdım kesinlikle  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Takımdan

|
sevinçten dilim tutulurdu konuşamazdım  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 10:54 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bayılır ayılır ziyarete giderdim  |
|
|
|
|
| musti90 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
| herhalde pek sıkmazdım ama yanından ayrılmayı da pek düşünmezdim. |
|
|
|
|
| yaprakhepsieren |
Tarih: Pazar, Haziran 17, 2007 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
bayılırdım. onu görmek için camlardan içeri girmezdim.  |
|
|
|
|
|
|