Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM  
13%
  [ 55 ]  13%

UMURSAMAZDIM  
1%
  [ 7 ]  1%

İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM  
15%
  [ 59 ]  15%

HERKESE HAVA ATARDIM  
12%
  [ 49 ]  12%

BAYILIRDIM  
56%
  [ 223 ]  56%

Toplam Oylar : 393
gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Takımdan Takımdan
umrsamazdım hariç hepsi ya ne diyorsunuz siz ya heralde sevincimden bayılırdım

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Takımdan Takımdan
Normal bir komşu gibi giderdim daha sonra iyi arkadaş olabilirdik belki(bu arada ben 11 yaşındayım O da 21).

exerzismus
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 01:47 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Herkeze Hava Atardım Very Happy Razz Very Happy

ecgy31
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 09:19 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
valla ben bayılırdım

mertto
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
giderdim ziyaret ederdim ondansonra artık allah kerim Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 13:32 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Görevli Görevli
yanına gidip onu çok sevdiğimi söylerdim yanaklarından öperdim.. Exclamation Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 13:46 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Görevli Görevli
onu görünce ilk önce bayılırdım sonra ayılıp bütün gün yanında dururdum

melek13
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
önce bayılır sonra ayılıp hemen evine giderdim imzalı bi fotoğrafını alırdım sonrada okulda arkadaşlarıam dershanedekilere hava atardım. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Cool Cool Cool Cool

hheepsieren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Kendimi yan binada bulurdum (yada yeri öperdim Very Happy)

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
BAYILIRDIM Embarassed

cemrelifcemree
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
ilayda ve dideme söylerdim Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Görevli Görevli
Eren'i görünce; evime geri gidip anne bu ne diye sorardım... Shocked

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Görevli Görevli
İlk tepkiniz ne olurdu demiş..Ben hangi tepkiyi vereceğimi bulamazdım ki Exclamation Very Happy Wink

bahcevan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
ben onu uzaktan seyretmekten başka birşey yapamazdım una zarar veremem Wink eren seni çok seviyorum Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Takımdan Takımdan
Tek Kelime:Die(Türkçesini anlayın Very Happy )

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
6. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi