| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
| NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM |
| [ 55 ] 13% |
| |
| UMURSAMAZDIM |
| [ 7 ] 1% |
| |
| İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM |
| [ 59 ] 15% |
| |
| HERKESE HAVA ATARDIM |
| [ 49 ] 12% |
| |
| BAYILIRDIM |
| [ 223 ] 56% |
| |
Toplam Oylar : 393 |
|
| gozdeveeren |
Tarih: Pazar, Eylül 2, 2007 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Takımdan

|
| umrsamazdım hariç hepsi ya ne diyorsunuz siz ya heralde sevincimden bayılırdım |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Takımdan

|
| Normal bir komşu gibi giderdim daha sonra iyi arkadaş olabilirdik belki(bu arada ben 11 yaşındayım O da 21). |
|
|
|
|
| exerzismus |
Tarih: Cuma, Eylül 7, 2007 01:47 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| ecgy31 |
Tarih: Cuma, Eylül 7, 2007 09:19 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| mertto |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
giderdim ziyaret ederdim ondansonra artık allah kerim  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 13:32 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Görevli

|
yanına gidip onu çok sevdiğimi söylerdim yanaklarından öperdim..  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 13:46 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Görevli

|
| onu görünce ilk önce bayılırdım sonra ayılıp bütün gün yanında dururdum |
|
|
|
|
| melek13 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
önce bayılır sonra ayılıp hemen evine giderdim imzalı bi fotoğrafını alırdım sonrada okulda arkadaşlarıam dershanedekilere hava atardım.  |
|
|
|
|
| hheepsieren |
Tarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
Kendimi yan binada bulurdum (yada yeri öperdim ) |
|
|
|
|
| pelingulcin94 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
BAYILIRDIM  |
|
|
|
|
| cemrelifcemree |
Tarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
ilayda ve dideme söylerdim  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Görevli

|
Eren'i görünce; evime geri gidip anne bu ne diye sorardım...  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Görevli

|
İlk tepkiniz ne olurdu demiş..Ben hangi tepkiyi vereceğimi bulamazdım ki  |
|
|
|
|
| bahcevan |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
ben onu uzaktan seyretmekten başka birşey yapamazdım una zarar veremem eren seni çok seviyorum  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Takımdan

|
Tek Kelime:Die(Türkçesini anlayın ) |
|
|
|
|
|
|