Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM  
13%
  [ 55 ]  13%

UMURSAMAZDIM  
1%
  [ 7 ]  1%

İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM  
15%
  [ 59 ]  15%

HERKESE HAVA ATARDIM  
12%
  [ 49 ]  12%

BAYILIRDIM  
56%
  [ 223 ]  56%

Toplam Oylar : 393
EYPODILYA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 12:43 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
o kadar mutlu olurdum ki!!
hemen evine giderdim.onun imzalı resmi falan alırdım! Very Happy

hepsierenhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
ben kesinlikle bayılırdım

loweren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 23, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
ilk başta inanmazdım kontrol etmeye giderdim eğer doğruysaa Rolling Eyes kapılarının önünde yere yığılırdım Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 23, 2007 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Görevli Görevli
Çok heyecanlanırdım ve kesin baylırdım yaa Very Happy Very Happy

yurtseven58
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 24, 2007 11:33 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Önce ona hoşgeldin hediyesi alır ve pasta yapıp ziyaretine giderdim.Tabi ondansonra eren ablacım nerde ben de orda olurdum. KESİNLİKLE Very Happy

brkn
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 08:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sorman bile büyük kayıp e tabi bayılırdım

emresar
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
anında kapısını çalar onunla bi şekilde konuşurdum

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İlk günden gözüne girmek için kek,börek falan yapardım ve onu ziyaret ederdim... Very Happy

ronaldo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 31, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
evi taşımaya yardım ederdim

yoshycan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
ya ben normal bie komşu gibi ziyaret ederdim arkadaşlar bunlar normal şeyler öyle bayılmalara lüzüm yok aaa zaten bizim alt sokakta da yasemin oturuyor ben bayılıyor muyum sadece tüp geçit yaptırmayı planlıyorum ama bayılmıyorum hem bayılırsam tüp geçitin anlamı olmaz boşuna israf yav
Shocked Very Happy Shocked Very Happy Shocked Shocked Very Happy Shocked Very Happy Shocked Very Happy Shocked Very Happy

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 11:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
nerde bizde o şans Very Happy Very Happy

SAKOPA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
dakkika başı tatlı rahatsızlıklar verirdim Cool Cool Cool

hepsimyoshyim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben hemen imzalı bir resim alırım

HePsIbIrErEnIm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
bende bayılırdım Very Happy

mekahepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
ya çok merak ettim ankette biri umursamazdım diye yanıtlamış ki bu acaba söyliyebilir mi kendisi Question Question

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi