| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
| NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM |
| [ 55 ] 13% |
| |
| UMURSAMAZDIM |
| [ 7 ] 1% |
| |
| İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM |
| [ 59 ] 15% |
| |
| HERKESE HAVA ATARDIM |
| [ 49 ] 12% |
| |
| BAYILIRDIM |
| [ 223 ] 56% |
| |
Toplam Oylar : 393 |
|
| EYPODILYA |
Tarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 12:43 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
o kadar mutlu olurdum ki!!
hemen evine giderdim.onun imzalı resmi falan alırdım!  |
|
|
|
|
| hepsierenhepsi |
Tarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben kesinlikle bayılırdım |
|
|
|
|
| loweren |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 23, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
ilk başta inanmazdım kontrol etmeye giderdim eğer doğruysaa kapılarının önünde yere yığılırdım  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 23, 2007 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Görevli

|
Çok heyecanlanırdım ve kesin baylırdım yaa  |
|
|
|
|
| yurtseven58 |
Tarih: Salı, Temmuz 24, 2007 11:33 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
Önce ona hoşgeldin hediyesi alır ve pasta yapıp ziyaretine giderdim.Tabi ondansonra eren ablacım nerde ben de orda olurdum. KESİNLİKLE  |
|
|
|
|
| brkn |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 08:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| sorman bile büyük kayıp e tabi bayılırdım |
|
|
|
|
| emresar |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| anında kapısını çalar onunla bi şekilde konuşurdum |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
İlk günden gözüne girmek için kek,börek falan yapardım ve onu ziyaret ederdim...  |
|
|
|
|
| ronaldo |
Tarih: Salı, Temmuz 31, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
| evi taşımaya yardım ederdim |
|
|
|
|
| yoshycan |
Tarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
ya ben normal bie komşu gibi ziyaret ederdim arkadaşlar bunlar normal şeyler öyle bayılmalara lüzüm yok aaa zaten bizim alt sokakta da yasemin oturuyor ben bayılıyor muyum sadece tüp geçit yaptırmayı planlıyorum ama bayılmıyorum hem bayılırsam tüp geçitin anlamı olmaz boşuna israf yav
 |
|
|
|
|
| erenceren |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 11:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
nerde bizde o şans  |
|
|
|
|
| SAKOPA |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
dakkika başı tatlı rahatsızlıklar verirdim  |
|
|
|
|
| hepsimyoshyim |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ben hemen imzalı bir resim alırım |
|
|
|
|
| HePsIbIrErEnIm |
Tarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
bende bayılırdım  |
|
|
|
|
| mekahepsi |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
ya çok merak ettim ankette biri umursamazdım diye yanıtlamış ki bu acaba söyliyebilir mi kendisi  |
|
|
|
|
|
|