| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
| NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM |
| [ 53 ] 13% |
| |
| UMURSAMAZDIM |
| [ 6 ] 1% |
| |
| İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM |
| [ 56 ] 14% |
| |
| HERKESE HAVA ATARDIM |
| [ 49 ] 12% |
| |
| BAYILIRDIM |
| [ 219 ] 57% |
| |
Toplam Oylar : 383 |
|
| giyuven |
Tarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| chanpi10 |
Tarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
bayılırdım. ama bu sadece eren için değil diğer hepsi grubundaki cemre,yasemin ve gülçin içinde aynı şe olurdu.  |
|
|
|
|
| didoo |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 01:13 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
valla bende herhalde bayılırdım eren ve yasemin hayranıyım onları çok seviyorum
 |
|
|
|
|
| tayfun01 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 12:10 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| çok mutlu olurdum ziyaret ederdim imzalı resmini alırdım ve onunla beraber resim çektirirdim |
|
|
|
|
| ereny |
Tarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 04:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
benim bildiğim hepsi grubu ayrılmaz. gelirse 4ü birden gelir. gelirsede 4 şok birden yaşarım, yaşayıncada beni 3 saat yerden kaldıramazlar. her sabah onlardan erken, apartman kapısında beklerim, onlar çıkıncada hem yüzlerini görürüm, hem günaydın demiş olurum  |
|
|
|
|
| Nikos |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| O daha taşınırken ben kalp krizinden dünya değiştirmiş olurdum. |
|
|
|
|
| yurtseven36 |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| herhalde sürekli evlerini gözetlerdim ve sonunda kafayı yerdim oda rahatlardı bende |
|
|
|
|
| fourfantazi |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
bayılırdım kesin. yanında olmak isterdim fotoğraf çektirir,imzalı resimini alır ve gıcık olduklarıma hava atardım  |
|
|
|
|
| marcus273 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| Ne olacak heyacandan yerimde durmazdım bir fırsat yaratıp tanışmaya çalışırdım ÇÜNKü BAYILMANIN zamanı değil. |
|
|
|
|
| kardeleneren93 |
Tarih: Pazar, Temmuz 15, 2007 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| yasemin343 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 20:48 - Mesaj konusu: EREN YANINIZDAKİ BİNAYA TAŞINSAYDI İLK TEPKİNİZ NE OLURDU? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben ilk önce çok sevinirdim sonra hemen yasemini çağırmasını isterdimm onunla tanışmayı istediğimi söylerdimmm |
|
|
|
|
| wxqwxq |
Tarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| benimde bu konuda hiç umudum yok ama ziyaret etmeyi bırak, kapısına yatak kurardım! |
|
|
|
|
| 5ila |
Tarih: Cuma, Temmuz 20, 2007 00:34 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben normal bir komşu gelmiş gibi hayırlı olsuna giderdim tabi heycan da var özel kekimden yapardım hiç bayılmazdım ama mutlu olurdum... |
|
|
|
|
| erenkolik2 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 21, 2007 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bayılırdım kalkardım ziyarete giderdim ondan sonra onu çok sevdiğimi söyler imzalı fotoraf rica ederdim  |
|
|
|
|
| ErenleGozGoze |
Tarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 11:37 - Mesaj konusu: Merhaba Eren, |
|
|
Yeni Üye

|
Eren'e, dizi çekiminde Kavacık'ta göz göze gelip birbirimize baktığımız o anı hatırlayıp hatırlamadığını sorardım...  |
|
|
|
|
|
|