Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM  
13%
  [ 53 ]  13%

UMURSAMAZDIM  
1%
  [ 6 ]  1%

İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM  
14%
  [ 56 ]  14%

HERKESE HAVA ATARDIM  
12%
  [ 49 ]  12%

BAYILIRDIM  
57%
  [ 219 ]  57%

Toplam Oylar : 383
giyuven
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
ben kapısında uyurdum

chanpi10
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
bayılırdım. ama bu sadece eren için değil diğer hepsi grubundaki cemre,yasemin ve gülçin içinde aynı şe olurdu. Smile

didoo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 01:13 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
valla bende herhalde bayılırdım eren ve yasemin hayranıyım onları çok seviyorum
Smile

tayfun01
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 12:10 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
çok mutlu olurdum ziyaret ederdim imzalı resmini alırdım ve onunla beraber resim çektirirdim

ereny
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 04:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
benim bildiğim hepsi grubu ayrılmaz. gelirse 4ü birden gelir. gelirsede 4 şok birden yaşarım, yaşayıncada beni 3 saat yerden kaldıramazlar. her sabah onlardan erken, apartman kapısında beklerim, onlar çıkıncada hem yüzlerini görürüm, hem günaydın demiş olurum Very Happy

Nikos
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
O daha taşınırken ben kalp krizinden dünya değiştirmiş olurdum.

yurtseven36
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
herhalde sürekli evlerini gözetlerdim ve sonunda kafayı yerdim oda rahatlardı bende

fourfantazi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
bayılırdım kesin. yanında olmak isterdim fotoğraf çektirir,imzalı resimini alır ve gıcık olduklarıma hava atardım Laughing

marcus273
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Ne olacak heyacandan yerimde durmazdım bir fırsat yaratıp tanışmaya çalışırdım ÇÜNKü BAYILMANIN zamanı değil.

kardeleneren93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 15, 2007 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
nerde bende o şans

yasemin343
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 20:48 - Mesaj konusu: EREN YANINIZDAKİ BİNAYA TAŞINSAYDI İLK TEPKİNİZ NE OLURDU?
Yeni Üye Yeni Üye
ben ilk önce çok sevinirdim sonra hemen yasemini çağırmasını isterdimm onunla tanışmayı istediğimi söylerdimmm

wxqwxq
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
benimde bu konuda hiç umudum yok ama ziyaret etmeyi bırak, kapısına yatak kurardım!

5ila
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 20, 2007 00:34 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
ben normal bir komşu gelmiş gibi hayırlı olsuna giderdim tabi heycan da var özel kekimden yapardım hiç bayılmazdım ama mutlu olurdum...

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 21, 2007 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bayılırdım kalkardım ziyarete giderdim Very Happy ondan sonra onu çok sevdiğimi söyler Laughing imzalı fotoraf rica ederdim Very Happy

ErenleGozGoze
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 11:37 - Mesaj konusu: Merhaba Eren,
Yeni Üye Yeni Üye
Eren'e, dizi çekiminde Kavacık'ta göz göze gelip birbirimize baktığımız o anı hatırlayıp hatırlamadığını sorardım... Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi