Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM  
13%
  [ 55 ]  13%

UMURSAMAZDIM  
1%
  [ 7 ]  1%

İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM  
15%
  [ 59 ]  15%

HERKESE HAVA ATARDIM  
12%
  [ 49 ]  12%

BAYILIRDIM  
56%
  [ 223 ]  56%

Toplam Oylar : 393
pette
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 13:29 - Mesaj konusu: eren yaınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu
Üye Üye
mutluluktan havaya uçardım

tatlicadi26
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
bne direkt olarak bayılırdım herhelde sonrada herkese hava atardım

Oguzhancan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Çok güzel olurdu, onu fazla rahatsız etmezdim ama iyi bir komşu olmaya çalışırdım.

Çok sevinir,havalara uçardım. Smile

melankolik5
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
sevinçten çıldırırdım Mr. Green

SELENERENCANIM
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Sanırım delirirdim.

Lütfen mesajlarınızın tamamını büyük harflerle yazmayınız. Freeb

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilk başta bayılırdım Embarassed sonra onların yanında alırdım soluğu Very Happy

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kesinlikle bayılırdım yaa erenle aynı binada oturmak...süper ötesi Very Happy Very Happy

birsu65
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 09:16 - Mesaj konusu: eren yan binada
Yeni Üye Yeni Üye
şaşkınlıktan bir şey diyemezdim Laughing

---
Düzenleyen:darkangell
Lütfen mesajlarınızı sitemiz duyuru ve kurallarına uygun yazalım..
İmla kurallarına uyalım..

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 14, 2008 15:13 - Mesaj konusu: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bayılmadan evine normal bir ziyaretçi gibi giderdim...Ona yemek yapar verirdim,benimkilerden de tatmış olurdu Wink

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 12:52 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
hemen gidip sohbet ederdim ve imzalı resmini isterdim Very Happy

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 10, 2008 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
ben hemen binaya gidip imzalı fotoğrafını alırdım.Sonrada beni gülçin ile tanıştırmasını isterdim...

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 15, 2008 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hemen tanışırdım ve taşınmasına yardım ederdim. Smile

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok şaşırırdım...En yakın arkadaşlarımla ev ziyaretine gider,hediyeler alırdım...Ve de bol bol fotoğraf çektirirdim.... Wink Smile

LoveOfAngel
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 28, 2008 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
bayılırdım sonrada ziyarete giderdim:D

space53
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
ziyarete giderdim biraz da şaşırırdım.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
12. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi