Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM  
13%
  [ 53 ]  13%

UMURSAMAZDIM  
1%
  [ 6 ]  1%

İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM  
14%
  [ 56 ]  14%

HERKESE HAVA ATARDIM  
12%
  [ 49 ]  12%

BAYILIRDIM  
57%
  [ 219 ]  57%

Toplam Oylar : 383
gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
bayılırdım ve sanki onun taşındığını bilmiyormuş gibi ona kek yaparım.kapıyı çalarım ve beni içeri almak zorunda kalırlar..sonra çantamdan albüm çıkartırım ve sohbeti koyulaştırırım(yanlış anlamayın yani dost olurumm Very Happy

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
imzalı fotoğrafını isterdim.

denizdenizdeniz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
hemen fotosunu alırdım ve bayılırdım heralde

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 15:31 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Bayılırdım.

tanshu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
sevinçten havalara uçardım çünkü grubun enn sevdiğim üyesi yhaa ama fazla heyecan göstermemeye çalışarak bi yol bulup komşu ziyaretine gider ve daha iyi tanışırdım onla!!!

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 16:32 - Mesaj konusu: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mutlu olurdum.Normal bir komşu gibi onu ziyarete giderdim.Elim de boş gitmezdim ama Wink Ev eşyası alırdım belki veya bir giyecek veyahut da annemin em güzel yemeklerinden onun da tatması için en sevdiği yemeği bulup öğrenir ona yemesi için verirdim Wink

tikykiss14
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 17:47 - Mesaj konusu: bayılırdım !!
Yeni Üye Yeni Üye
ya arada öylece kalırdım yaniiii !! bayılma durumuna gelirdim !!!!heralde

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
herkese hava atardım komşu ziyaretine giderdim

ErenjiBurcu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Bayılırdım.Yani karşımda onu görünce elim ayağıma dolaşırdı ne yapacağımı bilemezdim...

kaganyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
Gider bir kahvesini içerdim. Very Happy Gerçi onun taşınmasına gerek yok, adresini bilsem ben onun yan komşusu olucam. Very Happy

sweetgamze13
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
ne olabilirki çok ama çok mutlu olurdum ya

xXerencennetXx
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 00:14 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
hemen anneme börek çörek yaptırırdım ardından da evine gidip ''hoş geldin Eren'im'' derdim.. Very Happy

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 09:21 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
önce giderdim komşuluk ilişkisini güçlendirirdim daha sonra artık o evden çıkmazdım..... Very Happy

yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Misafir
bayılırdım ya Laughing

YALLAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sevinirdim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
11. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi