| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
| NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM |
| [ 53 ] 13% |
| |
| UMURSAMAZDIM |
| [ 6 ] 1% |
| |
| İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM |
| [ 56 ] 14% |
| |
| HERKESE HAVA ATARDIM |
| [ 49 ] 12% |
| |
| BAYILIRDIM |
| [ 219 ] 57% |
| |
Toplam Oylar : 383 |
|
| gakagunduz |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
bayılırdım ve sanki onun taşındığını bilmiyormuş gibi ona kek yaparım.kapıyı çalarım ve beni içeri almak zorunda kalırlar..sonra çantamdan albüm çıkartırım ve sohbeti koyulaştırırım(yanlış anlamayın yani dost olurumm  |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
| imzalı fotoğrafını isterdim. |
|
|
|
|
| denizdenizdeniz |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
| hemen fotosunu alırdım ve bayılırdım heralde |
|
|
|
|
| SXSXSXSXSXSXSXS |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 15:31 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| tanshu |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| sevinçten havalara uçardım çünkü grubun enn sevdiğim üyesi yhaa ama fazla heyecan göstermemeye çalışarak bi yol bulup komşu ziyaretine gider ve daha iyi tanışırdım onla!!! |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 16:32 - Mesaj konusu: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Mutlu olurdum.Normal bir komşu gibi onu ziyarete giderdim.Elim de boş gitmezdim ama Ev eşyası alırdım belki veya bir giyecek veyahut da annemin em güzel yemeklerinden onun da tatması için en sevdiği yemeği bulup öğrenir ona yemesi için verirdim  |
|
|
|
|
| tikykiss14 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 17:47 - Mesaj konusu: bayılırdım !! |
|
|
Yeni Üye

|
| ya arada öylece kalırdım yaniiii !! bayılma durumuna gelirdim !!!!heralde |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| herkese hava atardım komşu ziyaretine giderdim |
|
|
|
|
| ErenjiBurcu |
Tarih: Salı, Ağustos 5, 2008 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| Bayılırdım.Yani karşımda onu görünce elim ayağıma dolaşırdı ne yapacağımı bilemezdim... |
|
|
|
|
| kaganyoshy |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
Gider bir kahvesini içerdim. Gerçi onun taşınmasına gerek yok, adresini bilsem ben onun yan komşusu olucam.  |
|
|
|
|
| sweetgamze13 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
| ne olabilirki çok ama çok mutlu olurdum ya |
|
|
|
|
| xXerencennetXx |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 00:14 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
hemen anneme börek çörek yaptırırdım ardından da evine gidip ''hoş geldin Eren'im'' derdim..  |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 09:21 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
önce giderdim komşuluk ilişkisini güçlendirirdim daha sonra artık o evden çıkmazdım.....  |
|
|
|
|
| yoshycemrebuket |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
|
Misafir
|
bayılırdım ya  |
|
|
|
|
| YALLAN |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
|
|