| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
| NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM |
| [ 53 ] 14% |
| |
| UMURSAMAZDIM |
| [ 5 ] 1% |
| |
| İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM |
| [ 55 ] 14% |
| |
| HERKESE HAVA ATARDIM |
| [ 49 ] 12% |
| |
| BAYILIRDIM |
| [ 215 ] 57% |
| |
Toplam Oylar : 377 |
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 11:16 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Görevli

|
yaprakhepsieren demiş ki: bayılırdım. onu görmek için camlardan içeri girmezdim. 
bunu bende yapardım camın karşısına oturur onu beklerdim. |
|
|
|
|
| darklord |
Tarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 04:44 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
bayılırdım bende  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 10:47 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Takımdan

|
ben bayılırdım ve imzalı fotoğraflarını alırdım  |
|
|
|
|
| gsalper60 |
Tarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
bayılırdım hergün ziyaret ederdim ereni çok seviyorum
---
Admin Notu :
Mesajlarınızın tümü koyu, renkli, italik yada büyük harfle olamaz.
Lütfen türkçe yazım kurallarına uyunuz. Site duyuru ve kurallarını okuyunuz... |
|
|
|
|
| canacan07 |
Tarih: Cuma, Haziran 22, 2007 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
her gün bir bahane bulup yanına giderdim  |
|
|
|
|
| hepsifanerenci |
Tarih: Cuma, Haziran 22, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
| önce bayılırdım sonra ziyarete giderdim ve uzaktaki ve sınıftaki arkadaşlarıma hava atardım |
|
|
|
|
| askizi01 |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
şaşırır ve bayılırdım..  |
|
|
|
|
| ebru2186 |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
Çok sevinirdim.Bayılacak duruma gelirdim.Hergün yanına giderdim  |
|
|
|
|
| neslihan62 |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
valla bende bayılırdım heralde onu görmek için neler yapmazdım ki  |
|
|
|
|
| MELEKYILDIZ |
Tarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 13:54 - Mesaj konusu: erennn___---____ |
|
|
Yeni Üye

|
öptüm aşkım |
|
|
|
|
| FLORICIENTA |
Tarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
Bayilirdim ve hemen en iyi 3 arkadaslarima haber verir onu ziyarete giderdik Billur,Deniz,Ayse ve ben Sinem !!!!!!!!!!!!!  |
|
|
|
|
| emre1903 |
Tarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
okuyunca bile heycanlanıyorum heralde gelseler bayılırım eren le yakından ilgilenirim resim imza t-shirt baskı ne varsa alırdım erenden video çekip you tube ye bile gönderirdim  |
|
|
|
|
| OzdoCEMRE |
Tarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
arkadaşlar bişey sorcam cemre, yasemin, eren ve gülçin yanı evde oturmuyo mu  |
|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:40 - Mesaj konusu: EREN YANINIZDAKİ BİNAYA TAŞINSAYDI İLK TEPKİNİZ NE OLURDU? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| tabiki hemen gider tanılırım sonra da hepsi fan larına bu durumu anlatırım |
|
|
|
|
| tugay1991 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 10:51 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Bayılırdım yada ziyarete giderdim |
|
|
|
|
|
|