| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
| NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM |
| [ 50 ] 14% |
| |
| UMURSAMAZDIM |
| [ 5 ] 1% |
| |
| İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM |
| [ 51 ] 14% |
| |
| HERKESE HAVA ATARDIM |
| [ 45 ] 12% |
| |
| BAYILIRDIM |
| [ 198 ] 56% |
| |
Toplam Oylar : 349 |
|
| Yoshy98 |
Tarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:40 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| gizem15 |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
| bende bayılırım herhalde ve sevinçten uçarım gece uyamam |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Mart 23, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sarılırdım ona, diğer grup üyeleriyle de irtibata geçmeye çalışırdım  |
|
|
|
|
| erencx |
Tarih: Pazartesi, Mart 24, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
| bayılırdım ayriyetten yine bayılırdım |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazartesi, Mart 24, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
eğer bayılmazsam ki ilk önce bayılırım. Ayılınca apartmanın önünde yatar kalkarım. Sırf Eren'imi görebilmek için. Onu 5dk cık canlı görmek yeter bana. Ama öpmekte isterim.  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
driftking42 ereni öpmek genelde yasak izin vermiyorlar. Ben sevinçten delirirdim heralde  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Yapma yav. Bir kereliğe mahsus falan izin vermezler mi ki? |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 01:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Üye

|
bilmem ancak heralde yolda felan görürsen ve izin verirse eren olur heralde  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bilmem belki eren verir ama yanında kimse olmazsa. Ya valla ben ERENi çok seviyorum. Bir yerlerde görsem kesin öperim. Telefonunu falan alırım. |
|
|
|
|
| erenANDezgi |
Tarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 14:08 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| erenbitanembnim |
Tarih: Pazartesi, Nisan 14, 2008 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
sevinçten çıldırırdım ve hemen koşa koşa ziyarete giderdim  |
|
|
|
|
| ErenKolikZls |
Tarih: Pazar, Nisan 27, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Yeni Üye

|
Önce bayılırdım. Sonra şok geçirirdim. Komaya falan girerdim. İyileşince de herkese hava atardım.
-------------------
Düzenleme: naz09
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz.
Türkçe' ye uygun yazınız  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ne yaptın sen yaa. Baya bir olay geçiyor başından.  |
|
|
|
|
|
|