Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM  
14%
  [ 50 ]  14%

UMURSAMAZDIM  
1%
  [ 5 ]  1%

İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM  
14%
  [ 51 ]  14%

HERKESE HAVA ATARDIM  
12%
  [ 45 ]  12%

BAYILIRDIM  
56%
  [ 198 ]  56%

Toplam Oylar : 349
Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
bayılırdım herhalde

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok sevinirdim

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:40 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bende

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
bende bayılırım herhalde ve sevinçten uçarım gece uyamam

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sarılırdım ona, diğer grup üyeleriyle de irtibata geçmeye çalışırdım Wink

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 24, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
bayılırdım ayriyetten yine bayılırdım

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 24, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eğer bayılmazsam ki ilk önce bayılırım. Ayılınca apartmanın önünde yatar kalkarım. Sırf Eren'imi görebilmek için. Onu 5dk cık canlı görmek yeter bana. Smile Ama öpmekte isterim. Embarassed

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
driftking42 ereni öpmek genelde yasak izin vermiyorlar. Ben sevinçten delirirdim heralde Question

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yapma yav. Bir kereliğe mahsus falan izin vermezler mi ki?

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 01:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
Laughing bilmem ancak heralde yolda felan görürsen ve izin verirse eren olur heralde Idea

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilmem belki eren verir ama yanında kimse olmazsa. Ya valla ben ERENi çok seviyorum. Bir yerlerde görsem kesin öperim. Telefonunu falan alırım.

erenANDezgi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 14:08 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
bayılırdım

erenbitanembnim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 14, 2008 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
sevinçten çıldırırdım ve hemen koşa koşa ziyarete giderdim Very Happy Very Happy Very Happy

ErenKolikZls
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 27, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Önce bayılırdım. Sonra şok geçirirdim. Komaya falan girerdim. İyileşince de herkese hava atardım. Very Happy

-------------------
Düzenleme: naz09
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz.
Türkçe' ye uygun yazınız Exclamation

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ne yaptın sen yaa. Baya bir olay geçiyor başından. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi